Analize medicale Gravida URGENT

Salut,
Sotia mea este insarcinata in 35 de saptamani, a facut mai multe seturi de analize pana in momentul de fata dar cele de astazi au iesit prost. O sa scriu datele care sunt in afara limitei normale si astept un raspuns cat mai repede, este foarte panicata si ar trebuii la inceputul lunii FEB. sa faca cezariana.
Leucocite - 13.6 - Limita normala 4/10
Limfocite % - 17 - Limita normala 25/45
Gramulocite% - 79- Limita normala 50/75
Granulocite# - 10.6 Limita normala 1.4/7.5
Hemoglobina - 11.4 Limita normala 12/16
Hematocrit - 33.9 Limita normala 37/42
Am citit de pe foaia cu rezultate primita, acestea era cele ingrosate si care nu se incadrau in limitele specificate de laboratorul de analize !!!!
Astept un raspuns cat mai rapid, va multumesc mult !!
Sotia mea este insarcinata in 35 de saptamani, a facut mai multe seturi de analize pana in momentul de fata dar cele de astazi au iesit prost. O sa scriu datele care sunt in afara limitei normale si astept un raspuns cat mai repede, este foarte panicata si ar trebuii la inceputul lunii FEB. sa faca cezariana.
Leucocite - 13.6 - Limita normala 4/10
Limfocite % - 17 - Limita normala 25/45
Gramulocite% - 79- Limita normala 50/75
Granulocite# - 10.6 Limita normala 1.4/7.5
Hemoglobina - 11.4 Limita normala 12/16
Hematocrit - 33.9 Limita normala 37/42
Am citit de pe foaia cu rezultate primita, acestea era cele ingrosate si care nu se incadrau in limitele specificate de laboratorul de analize !!!!
Astept un raspuns cat mai rapid, va multumesc mult !!
1 comentarii

Buna ziua !
Rezultatele prezentate sugereaza probabila infectie/ inflamatie in organismul sotiei dumneavoastra si, de asemenea, o anemie. Nu mi se par modificari foarte grave sau de speriat, dar desigur ca este nevoie sa se prezinte cat mai repede la medicul care i le-a recomandat, pentru conduita- inclusiv probabile investigatii pentru depistarea unor eventuale focare de infectie- si tratament, inclusiv tratamentul anemiei.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Rezultatele prezentate sugereaza probabila infectie/ inflamatie in organismul sotiei dumneavoastra si, de asemenea, o anemie. Nu mi se par modificari foarte grave sau de speriat, dar desigur ca este nevoie sa se prezinte cat mai repede la medicul care i le-a recomandat, pentru conduita- inclusiv probabile investigatii pentru depistarea unor eventuale focare de infectie- si tratament, inclusiv tratamentul anemiei.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0interpretare analize in sarcina
- 4analize proaste, bebelul poate fi afectat?
- 3sarcina 22 saptamani si analizele
- 4despre dublu test
- 0Analize in primul trim de sarcina
- 5Analize hormonale pt sarcina
- 0proteine crescute sumar urina in sarcina
- 7White spot-eco morfologica
- 3la dublu test mi a iesit risc de varsta
- 7rmn in sarcina
- 2Analizele din timpul sarcinii
- 5igg pozitiv si igm negativ
- 2Anti- herpes IgG 1
- 1Examen microbiologic lama, insarcinata in 15 saptamani
- 0Interpretare analiza D - dimeri
- 0Citomegalovirus
- 7Am nevoie de ajutor/pareri/sfaturi, din experienta proprie
- 0Morfologia trimestru 2 probleme
- 0Amniocenteza. E posibil sa sufere de T21.
Mai multe informații despre: analizele in timpul sarcinii sarcina saptamana 35
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: