Sarcina extrauterina

04-04-2021
EllenaR
Nu este medic/terapeut
EllenaR
Bună ziua, am fost operată acum 9 luni de sarcina tubară, si dupa 7 luni in urma unui control ginecologic, doctorul mi-a spun că pot rămâne însărcinată și mia recomandat Myo sun plus pt a rămâne mai repede.
De cv timp nu prea ma simt cam bn, sunt molesita, ma enervez foarte repede, nu am chef de nimic, am o durere mare de mijloc, pe lângă astea ma dor foarte tare umeri exact cum era cu sarcina extrauterina.
Mentionez ca am avut ciclu mentrual pe 21 martie, mi.e frică să nu fie vorba tot de sarcina extrauterina, un sfat va rog.
1 comentarii
0
11-08-2021, ora 16:16
Alinamd
Nu este medic/terapeut
Alinamd
Bună ziua.. am fost operata acuma 7 luni de sarcina extra-uterina am avut intervenție laparoscopica la 27 de ani...am urmat și un tratament cu acid folic mai bine zis cu femosun timp de 1 an aproape mi sa dat tratament sa iau.. acuma as vrea sa încerc sa rămân din nou însărcinată... ce trebuie sa fac ca să numai am din noua sarcina extra-uterina... trebuie sa iau un tratament cu acid folic ceva înainte sa încerc sa rămân iarăși... ? Inca nu am nici un copil și îmi doresc foarte mult unul... Aștept un răspuns... mulțumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: