sarcina cu probleme. se poate repeta?

17-07-2010
mitza81
Nu este medic/terapeut
mitza81
buna.am 29 de ani si o fetita de 10.de la 2 luni pana am nascut
am avut tot timpul amenintare de avort, motiv pt care a trebuit sa stau non stop sub supraveghere medicala, in spital, in urma cu 2 ani am pierdut o sarcina la 4 luni din cauza ca intre uter si placenta se formase o traversa, asa a zis medicul care impiedica dezvoltarea fatului.impreuna cu partenerul meu am decis sa facem un alt copil, dar inainte de a ramane insarcinata as vrea sa stiu daca e posibil sa se repete toate aceste probleme in timpul sarcinii.ce nu functioneaza cum trebuie.un medic va rog.
1 comentarii
0
16-06-2011, ora 19:31
tontonica
Nu este medic/terapeut
tontonica
Buna seara! Am o problema uriasa, medicul internist mi/a dat un tratament cu detralex 4 pe zi, arcoxia 1 zi, sanax 2 zi, controloc 1pe zi, ibutin 1 zi, fara ca eu sa stiu ca sunt insarcinata, mi/a facut ecografie generala fara sa se vada sarcina, iar eu astiam ca tr sa/mi vina menstruatia! mi/a intarziat si am aflat ca sarcina are 4 saptamani si am luat medicamente in ultimile 10 zile! Dr ginecolog nu poate sa/mi garanteze ca o sa am o sarcina normala, , mai ales ca am un chist marcicel si sarcina este mai jos! Va rog, daca puteti sa/mi raspundeti riscurile pt bebeu, imi este foarte teama. Contraceptive nu am fololosit pt ca am tot luat tratamente pentru cistita cronica si colon iritabil, dar nu as face chiuretaj, imi este teama fiind prima data cand raman, nu am planificat nimic, am dori sa tinem bebeul, uffffffff, dar ne este teama sa nu fie cu probleme si sa chinuim un suflet. Imi este foarte greu, mai ales ca nu/ mi doresc sa fac avort si am aflat ca arcoxia face mult rau si sanaxul, au fost multe medicamente/1 Astept rspunsul dumneavoastra, multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.