sant mamica

31-03-2009
ionela86
Nu este medic/terapeut
ionela86
Nu stiu de unde sa incep sant multe lucriuri de spus am 23 de ani 1, 66 si 80kg si am o fetita de 2 luni, inainte sa raman gravida cantaream 66kg iar in primele luni de scarcina am slabit 3 kg pana in a 9 luna cantaream mai mult de 80 de kg.dupa ce am nascut cantaream 75 de kg, in 2 luni am ajus la 80 de kg Am avut probleme cu alaptatul nu am avut lapte indeajuns si am incercat sa mananc si sa beau mai mult ca deobicei in speranta ca voi avea lapte, dar a fost in zadar, veneau doar cativa ml iar copilul nu era multumit cu ceea ce sugea asa ca am loata legatura cu doactorii care au spus ca pot opri alaptarea Am incercat sa mananc mai putin ca de obicei dar nu se vede nici un rezultat si ma simt foarte obosita, la sala nu ma pot duce pt ca nu am cum sa imi las copilul singur, sant multe ceaiuri, pastile si diete de stlabit dar nu stiu de unde asi putea sa incep si cum asi putea sa slabesc intr-un moad sanatos.Daca e cineva care ma poate ajuta sa ma sfatauiasca cum asi putea sa pierd kg pe o cale sanatoasa.Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.