durere in zona abdominala
Buna ziua,
Am 22 de ani si acum 3 saptamani dupa o raceala netratata, a inceput sa ma doara cand urinam, inauntru in corp si pe canal la sfarsitul urinarii, am fost la medic si mi-a prescris ciprinol, no spa si brufen, mi-a trecut durerea de la urinare in schimb au aparut alte simptome precum intarzierea inceperii urinarii (cateodata prea mare). Am fost din nou la medic si mi-a prescris Zanocin si Prostamol uno. Iau aceste medicamente de 3 zile, si nu vad nicio reactie de imbunatatire, mai mai rau acum am o durere constanta in zona hipogastrica, nu e o durere insuportabila, ci se simte mai mult ca o balonare (ma gandesc la vezica marita). Daca ati putea sa-mi dati un sfat, as fi recunoscator. Multumesc anticipat.
Am 22 de ani si acum 3 saptamani dupa o raceala netratata, a inceput sa ma doara cand urinam, inauntru in corp si pe canal la sfarsitul urinarii, am fost la medic si mi-a prescris ciprinol, no spa si brufen, mi-a trecut durerea de la urinare in schimb au aparut alte simptome precum intarzierea inceperii urinarii (cateodata prea mare). Am fost din nou la medic si mi-a prescris Zanocin si Prostamol uno. Iau aceste medicamente de 3 zile, si nu vad nicio reactie de imbunatatire, mai mai rau acum am o durere constanta in zona hipogastrica, nu e o durere insuportabila, ci se simte mai mult ca o balonare (ma gandesc la vezica marita). Daca ati putea sa-mi dati un sfat, as fi recunoscator. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Sa schimbi medicul, eventual. in spatele acestor dureri se poate ascunde ceva mult mai grav iar medicamentele prescrise poate nu sunt cele tocmai adecvate...incearca sa ceri parerea si altor medici.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cancer gastric
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 2URGENT Dureri abdominale si voma
- 4durere de burta
- 2dureri in zona abdominala
- 3durere abdominala
- 3dureri abdominale
- 2durere abdominala si scurgere maronie
- 2Dureri abdominale nediagnosticate
- 1dureri mari de burta
- 5Dupa 3 saptamani de spitalizare: lipsa diagnostic
- 1Durere abdominal inferior-inghinala, partea stanga
- 0Dureri de burta dupa a doua cezariana
- 0Dureri abdominale groaznice la stat in picioare
- 1durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?
- 0durere abdominala
- 11Durere abdominala, care persistă de ceva timp
- 0Gastrita?
- 8Simptome ciudate: dureri abdominale și de stomac, borborisme, râgâieli
Mai multe informații despre: Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: