durere in zona abdominala
Buna ziua,
Am 22 de ani si acum 3 saptamani dupa o raceala netratata, a inceput sa ma doara cand urinam, inauntru in corp si pe canal la sfarsitul urinarii, am fost la medic si mi-a prescris ciprinol, no spa si brufen, mi-a trecut durerea de la urinare in schimb au aparut alte simptome precum intarzierea inceperii urinarii (cateodata prea mare). Am fost din nou la medic si mi-a prescris Zanocin si Prostamol uno. Iau aceste medicamente de 3 zile, si nu vad nicio reactie de imbunatatire, mai mai rau acum am o durere constanta in zona hipogastrica, nu e o durere insuportabila, ci se simte mai mult ca o balonare (ma gandesc la vezica marita). Daca ati putea sa-mi dati un sfat, as fi recunoscator. Multumesc anticipat.
Am 22 de ani si acum 3 saptamani dupa o raceala netratata, a inceput sa ma doara cand urinam, inauntru in corp si pe canal la sfarsitul urinarii, am fost la medic si mi-a prescris ciprinol, no spa si brufen, mi-a trecut durerea de la urinare in schimb au aparut alte simptome precum intarzierea inceperii urinarii (cateodata prea mare). Am fost din nou la medic si mi-a prescris Zanocin si Prostamol uno. Iau aceste medicamente de 3 zile, si nu vad nicio reactie de imbunatatire, mai mai rau acum am o durere constanta in zona hipogastrica, nu e o durere insuportabila, ci se simte mai mult ca o balonare (ma gandesc la vezica marita). Daca ati putea sa-mi dati un sfat, as fi recunoscator. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Sa schimbi medicul, eventual. in spatele acestor dureri se poate ascunde ceva mult mai grav iar medicamentele prescrise poate nu sunt cele tocmai adecvate...incearca sa ceri parerea si altor medici.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo 2 luni am dureri de burta care trec relativ repede ca niste intepaturi si apoi apar din nou
- 5Durere ciudata abdomen dreapta jos, nu e apendicita
- 9durere abdominala dupa masa
- 3dureri abdominale puternice, TGP si GGT marite
- 8Durere in jurul buricului
- 125 ani - se plange de dureri de burtica
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 12dureri abdominale
- 2Durere in abdomenul inferior
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 2Cand urinez simt usturimi si dureri de burta
- 2Dureri abdominale!
- 2umflatura zona inghinala si abdomen
- 6De o luna am dureri mari epigastrice (capul pieptului) si de multe ori coboara in partea de jos
- 1Pierdere in greutate si dureri slabe abdominale
- 0Durere de burta
- 0Durere abdominala care persistă!
- 0Spasme, dureri abdominale, balonari. Totul se intampla cand abdomemenul simte receala
- 3Balonare, crampe abdominale, lipsa poftei de mancare
- 8Simptome ciudate: dureri abdominale și de stomac, borborisme, râgâieli
Mai multe informații despre: Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: