Sangerari intre menstre

18-02-2019
Ana-Maria Z.
Nu este medic/terapeut
Ana-Maria Z.
Buna seara.

In ultimele trei luni apoximativ, am inceput sa am sangerari intre menstre. Nu au durat foarte mult, poate doua-trei zile maxim, mai putin luna asta. De fiecare data cand mergeam la baie, observam ca sangerez putin, cateva picaturi. Am fost de curand la un ginecolog si mi-a spus ca nu am nici o problema. Totul este bine.Totusi, nu stiu cat de bine este sa am astfel de sangerari, mai ales ca nici nu stiu cauza. Astazi ar trebui sa inceapa faza menstruala normala, cam am toate simptomele,

Insa luna aceasta, am avut sangerari in afara acestei faze cam o saptamana, daca nu cumva mai mult.

Mi-ar putea spune cineva de la ce ar putea fi? Sunt programata pe 20.02 la ginecologie iarasi insa fiind pe stop nu cred ca o sa onorez programarea si o sa reprogramez. Mi-ati putea da niste sfaturi va rog? Sau indicatii macar.

Multumesc anticipat pentru toate raspunsurile!

O seara placuta
1 comentarii
0
19-02-2019, ora 08:54
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Sangerarile intre menstruatii nu sunt chiar obisnuite; incercati sa consultati si un alt medic ginecolog care va poate recomanda si alte investigatii pentru a avea siguranta ca nu este nimic pentru care sa va ingrijorati

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •