Sangerari intre menstre
Buna seara.
In ultimele trei luni apoximativ, am inceput sa am sangerari intre menstre. Nu au durat foarte mult, poate doua-trei zile maxim, mai putin luna asta. De fiecare data cand mergeam la baie, observam ca sangerez putin, cateva picaturi. Am fost de curand la un ginecolog si mi-a spus ca nu am nici o problema. Totul este bine.Totusi, nu stiu cat de bine este sa am astfel de sangerari, mai ales ca nici nu stiu cauza. Astazi ar trebui sa inceapa faza menstruala normala, cam am toate simptomele,
Insa luna aceasta, am avut sangerari in afara acestei faze cam o saptamana, daca nu cumva mai mult.
Mi-ar putea spune cineva de la ce ar putea fi? Sunt programata pe 20.02 la ginecologie iarasi insa fiind pe stop nu cred ca o sa onorez programarea si o sa reprogramez. Mi-ati putea da niste sfaturi va rog? Sau indicatii macar.
Multumesc anticipat pentru toate raspunsurile!
O seara placuta
In ultimele trei luni apoximativ, am inceput sa am sangerari intre menstre. Nu au durat foarte mult, poate doua-trei zile maxim, mai putin luna asta. De fiecare data cand mergeam la baie, observam ca sangerez putin, cateva picaturi. Am fost de curand la un ginecolog si mi-a spus ca nu am nici o problema. Totul este bine.Totusi, nu stiu cat de bine este sa am astfel de sangerari, mai ales ca nici nu stiu cauza. Astazi ar trebui sa inceapa faza menstruala normala, cam am toate simptomele,
Insa luna aceasta, am avut sangerari in afara acestei faze cam o saptamana, daca nu cumva mai mult.
Mi-ar putea spune cineva de la ce ar putea fi? Sunt programata pe 20.02 la ginecologie iarasi insa fiind pe stop nu cred ca o sa onorez programarea si o sa reprogramez. Mi-ati putea da niste sfaturi va rog? Sau indicatii macar.
Multumesc anticipat pentru toate raspunsurile!
O seara placuta
1 comentarii
Buna ziua,
Sangerarile intre menstruatii nu sunt chiar obisnuite; incercati sa consultati si un alt medic ginecolog care va poate recomanda si alte investigatii pentru a avea siguranta ca nu este nimic pentru care sa va ingrijorati
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Sangerarile intre menstruatii nu sunt chiar obisnuite; incercati sa consultati si un alt medic ginecolog care va poate recomanda si alte investigatii pentru a avea siguranta ca nu este nimic pentru care sa va ingrijorati
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intrerupere de sarcina si infectie vaginala
- 7sangerari anormale, mai precis in afara ciclului
- 7Diane 35 si spotting
- 1Sangerari intre menstre
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 1sangerare inainte de menstruatie
- 3Este oare spotting?
- 6ce fel de ciclu?
- 1Sangerare intermenstruala
- 6sangerari intermenstruale
- 1Sangerare in perioada ovulatiei
- 0Singerari in prima luna cu AC
- 0Sangerari cu 2 saptamani inainte de menstruatie
- 2Sangerari vaginale anormale
- 0Usoara sangerare fara a fi in perioada menstruala
- 0Spotting inainte de menstruatie?
- 0Poate ramane insarcinata daca i-am bagat degetul cu sperma in vagin?
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: