sangerari

Am luat timp de un an de zile anticonceptionale Triquilar cu care m-am simtit f bine, apoi am facut o pauza de cateva luni, am luat iar o luna si a doua luna mi-au aparut niste sangerari intre menstre care durau pana la inceputul menstruatiei si se continuau cu ea. Asa k am schimbat anticonceptionalele si am inceput sa iau yasmine dar patesc acelasi lucru de la ele.dupa 2 luni de yasmine tot mai am acele sangerari.ce sa fac?sa continui sa iau yasmine sau sa le schimb?
2 comentarii

Ar fi preferabil să faceţi mai întâi un consult medical şi o ecografie, pentru a lua mai apoi decizia corectă.

buna ziua.as avea si eu o intrebare.am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionale si am ales yasmine pt ca am inteles ca au concentratie mica de hormoni.dupa 7 zile de utilizare in care am avut senzatia de greatza si chiar varsaturi am incetat sa le mai iau.dar ink mai am sangerari dupa ce perioada menstruatie ar fi trebuit sa se termina.sangerarile nu sunt abundente, dar sunt insotite de dureri abdominale si sunt oarecum stresante.sunt normale?ar trebui sa imi fac griji?ce ar trebui sa fac?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sangerari si anticonceptionale yasmine
- 37Dupa extractia dentara, sangerarea nu s-a oprit
- 7rana pe col, sangerare dupa electrocauterizare
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 4un caz uluitor: sangereaza pe nas si gura din ianuarie
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 4sangerare ureche dreapta
- 0Sangerare uretra
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 2sangerare abundenta
- 11ingrijorare din cauza escapelle
- 2Sangerari abundente URGENT
- 2sangerare dupa chiuretaj
- 2sangerare cu cateva zile inainte de menstruatie
- 1CA 125 marit.. Ar fi indicat sa fac histerectomie totala pentru siguranta?
- 2sangerare dupa chiuretaj biopsic
Mai multe informații despre: Sangerarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: