Sangerare dupa implant
Am facut implant acum 10 zile.Am luat amoxicilina si Linex 9 zile. Totul a fost perfect pana azi.Nu m - a durut, nu a sangerat absolut deloc dupa implant si nici de atunci pana azi.Am luat in ziua implantului un paracetamol si un ibuprofen La fel si a doua zi. Azi, in pat, in timp ce citeam ( in pozitie orizontala si in liniste ) mi s- a umplut gura de sange.Am fugit la baie si am lasat sa siroiasca in chiuveta. A curs destul, mult mai puternic decat atunci cand iti curge sange din nas si s - a oprit. N- am mai stat la orizontala. Acum seara, la ora 22.00 a inceput iar.Eram tot in pat, citeam. Mi - a curs doar o gura plina de sange.M- am sculat si am mers prin casa si s- a oprit.Nu ma doare.Ce fac, stau in pozitie verticala toata noaptea ? Sunt foarte ingrijorata. Mentionez ca iau Pradaxa, ( anticoagulant ) Bineinteles ca asta seara n - am mai luat. Astept sa treaca noaptea si maine ma duc la doctor. La stomatologie sau la cardiologie ? Ce poate fi ? Daca incepe iar trebuie sa chem ambulanta ?
1 comentarii
Buna ziua,
Intreruperea tratamentului cu anticoagulante se face doar cu acordul medicului care l-a prescris, in cazul dvs cardiologul.
Deci, mergeti la el si povestiti ce s-a intamplat.
Intreruperea tratamentului cu anticoagulante se face doar cu acordul medicului care l-a prescris, in cazul dvs cardiologul.
Deci, mergeti la el si povestiti ce s-a intamplat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Amorteala persistenta la jumatate de barbie dupa implant
- 2Acte primite dupa implanturi dentare?Consult post operator?
- 2Umflatura implant dentar
- 2Puroi implant dentar
- 3Implant
- 2Implant dentar cu aditie de os.
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare