Sangerare dupa actul sexual
Bună seara!Am 31 de ani și în urma cu 1 an și 8 luni am dat viata unei fetite minunate.
Problema este ca la 5 luni distanta după naștere, am început sa am sangerari dupa actul sexual.
Am fost la medic, am făcut analize:
* de sânge pentru hpv, micoplasma, uresplasma care au ieșit ok
* papa nicolau de 2 ori a ieșit ok
* colposcopie unde mi s-a spus ca după naștere o parte din " nu știu ce " nu s-a retras după col;colul s-a închis și a rămas o parte afara.
Am urmat tratament cu feminella, cervugid iar de 4 luni doar cerviron 7 ovule pe luna.
Problema persista dar cu sângerări mai rare, medicul ginecolog mi-a spus ca el nu mai are ce sa îmi facă, dar s urmez încă 6 luni tratament cu cerviron 7 zile pe luna.
Nu mi s-a părut ok răspunsul medicului, nici măcar nu mi-a mai prescris reteta, totul a fost verbal.
Va rog sa ma ajutați cu un sfat!
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Problema este ca la 5 luni distanta după naștere, am început sa am sangerari dupa actul sexual.
Am fost la medic, am făcut analize:
* de sânge pentru hpv, micoplasma, uresplasma care au ieșit ok
* papa nicolau de 2 ori a ieșit ok
* colposcopie unde mi s-a spus ca după naștere o parte din " nu știu ce " nu s-a retras după col;colul s-a închis și a rămas o parte afara.
Am urmat tratament cu feminella, cervugid iar de 4 luni doar cerviron 7 ovule pe luna.
Problema persista dar cu sângerări mai rare, medicul ginecolog mi-a spus ca el nu mai are ce sa îmi facă, dar s urmez încă 6 luni tratament cu cerviron 7 zile pe luna.
Nu mi s-a părut ok răspunsul medicului, nici măcar nu mi-a mai prescris reteta, totul a fost verbal.
Va rog sa ma ajutați cu un sfat!
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sangerari dupa contactul sexual
- 3dupa sex... sangerare vaginala ori de cate ori merg la baie
- 3sangerare a 2-a zi dupa primul act sexual
- 4sangerari dupa actul sexual
- 4Sangerare dupa contact sexual
- 2sangerari dupa contact sexual
- 1Sangerare dupa sex
- 1Sangerare dupa contact sexual. Efect ACC?
- 2Ajutati-ma. Sangerari in timpul actului sexual
- 8Sânge dupa contact sexual
- 2Dezvirginare - sângerări rozalii spre roșii care apar după terminarea actului sexual
- 1Durere în timpul actului sexual și sângerare dupa
- 0Menstruatie
- 2Dupa un contact sexual am avut parte de sangerari
- 1Ajutati-ma - sangerari dupa fiecare contact sexual si o senzatie de usturime, arsuri, intepaturi.
- 2Dureri și sângerări după contact sexual
- 1Sânge după actul sexual
Mai multe informații despre: sangerarea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: