Sange in urina
Buna !
Bunicul meu in varsta de 82 de ani a avut cateva probleme in ultimul timp. A observat ca im urina sange. S-a ingrijorat si a mers la spital pentru a face niste teste. A facut ecografie si doctorul a spus ca prostata este marita si poate pune presiune pe vezica urinara. Ca poate fi o infectie si i-a prescris niste pastile pt prostatita. Nimic clar.
Din cate imi spune, el nu are alte simpotome. Nu il doare nimic altceva, doar aceste urinari cu sange uneori.
Imi puteti spune daca poate fi cancer la prostata ? Stiu ca este destul de comuna aceasta afectiune la persoanele in varste. Incercam doar sa intelegem daca exista si aceasta posibilitate.
Bunicul meu in varsta de 82 de ani a avut cateva probleme in ultimul timp. A observat ca im urina sange. S-a ingrijorat si a mers la spital pentru a face niste teste. A facut ecografie si doctorul a spus ca prostata este marita si poate pune presiune pe vezica urinara. Ca poate fi o infectie si i-a prescris niste pastile pt prostatita. Nimic clar.
Din cate imi spune, el nu are alte simpotome. Nu il doare nimic altceva, doar aceste urinari cu sange uneori.
Imi puteti spune daca poate fi cancer la prostata ? Stiu ca este destul de comuna aceasta afectiune la persoanele in varste. Incercam doar sa intelegem daca exista si aceasta posibilitate.
1 comentarii
Pentru cancer la prostata se fac niste analize de singe specifice, dar daca medicul care a facut ecografia ia dat tratament sa-l urmeze, ca medicul e cel mai in masura sa hotarasca. Eu cred ca medicul vedea daca ar fi vorba de cancer si ai spunea, daca urineaza e bine inseamna ca nu are forma grava de prostata si o infectie numai.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1usturime la urinare si chegulete de sange cand urinez
- 2Prietenul meu urineaza cu sange
- 21urinez sange... si ma dor ovarele tare!
- 3urinare cu sange
- 3sangerari dupa actul sexual
- 16Rinichii sau cancer?
- 1urinare cu sange dupa operatie la vezica si uretra
- 2sange in urina cu usturime
- 0stenturi jj -urinari cu sange si senzatie de usturime
- 1Rinichi
- 1Infecție urinară
- 0Sangerare dupa urinare
- 0Sange in urina
- 0Sangerari, contractii puternice si dureri de spate sapt 35 de sarcina
- 2Hematurie (sânge cheaguri in urina)