Sange in urina

08-03-2022
Alina Nala
Nu este medic/terapeut
Alina Nala
Buna !
Bunicul meu in varsta de 82 de ani a avut cateva probleme in ultimul timp. A observat ca im urina sange. S-a ingrijorat si a mers la spital pentru a face niste teste. A facut ecografie si doctorul a spus ca prostata este marita si poate pune presiune pe vezica urinara. Ca poate fi o infectie si i-a prescris niste pastile pt prostatita. Nimic clar.
Din cate imi spune, el nu are alte simpotome. Nu il doare nimic altceva, doar aceste urinari cu sange uneori.
Imi puteti spune daca poate fi cancer la prostata ? Stiu ca este destul de comuna aceasta afectiune la persoanele in varste. Incercam doar sa intelegem daca exista si aceasta posibilitate.
1 comentarii
0
08-03-2022, ora 20:38
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Pentru cancer la prostata se fac niste analize de singe specifice, dar daca medicul care a facut ecografia ia dat tratament sa-l urmeze, ca medicul e cel mai in masura sa hotarasca. Eu cred ca medicul vedea daca ar fi vorba de cancer si ai spunea, daca urineaza e bine inseamna ca nu are forma grava de prostata si o infectie numai.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Care sunt suplimentele cu extract de Saw Palmetto (Palmier pitic) eficiente în gestionarea simptomelor renale?
  •