Scaun cu sange.. de ce sufar?
Buna ziua..am si eu o intrebare...mi se intampla de vreo 6 luni in urma, la diferite intervale de timp, sa elimin materia fecala cu sange...
stie cineva ce inseamna asta?..despre ce este vorba?..ar trebui sa ma duc la un control?
Va multumesc!
stie cineva ce inseamna asta?..despre ce este vorba?..ar trebui sa ma duc la un control?
Va multumesc!
5 comentarii
cu siguranta ar trebui sa te duci la un control!cauzele sunt multiple si doar in urma unor investigatii vei sti cu exactitate despre ce este vorba.sanatate!
mergeti neaparat la control. cauzele pot fi multiple si cu cuta le luati din pripa cu atat este mai bine.
Nu mai amanati deloc.
Multa sanatate!
Nu mai amanati deloc.
Multa sanatate!
Scaunul cu sange are o culoare aproape neagra si aspect de zat de cafea. Daca despre asta e vorba, mergeti cat mai repede la medic. Daca insa vedeti sange impreuna cu fecalele, este probabil vorba de hemoroizi si e mai putin grav, dar tot e cazul sa mergeti la medic.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
multumesc de raspunsuri...
pt danabv...nu are aspectul negru, de zat de cafea.ci doar observ sange care are o culoare normala..rosie..:(
pt danabv...nu are aspectul negru, de zat de cafea.ci doar observ sange care are o culoare normala..rosie..:(
Buna! Neaparat la medic de interne(sau gastroenterolog)cu tine.Probabil o sa iti prescrie o groaza de analize printre care si colonoscopie ca sa vada exact din ce cauza ai sange in scaun(poate sa fie vb de hemoroizi, polip, sau ceva mult mai grav).Si eu am avut aceste simptome acus 4 ani si nu m-am dus(nu am avut dureri doar pur si simplu sange in scaun, si pt ce sa merg?!)Am stat asa mai bine de un an pana cand s-a agravat si in cele din urma tot la medic am ajuns si mi s-a diagnosticat o boala a intestinului gros in stadiu avansat (Rectocolita Ulcero Hemoragica).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaune cu sange
- 3interpret limfocite si granulocite
- 70scaune cu mucus si sange
- 3Scaune cu sange... cam de o spatamana cam o data pe zi
- 5mi s-a intamplat de 4 ori sa am scaun cu sange
- 7Sange dupa scaun
- 1scaun cu sange rosu
- 13dureri stomacale scaun cu sange
- 1scaun cu sangerare
- 3Scaun cu pete de sange + poza
- 3Scaun cu sange, hemoroizi si dureri intestinale