Salutare! Ajutatima cu un sfat! Ce poate fi așa ceva!?

19-07-2022
Andeks
Nu este medic/terapeut
Andeks
Încă odată va salut pe toți! Am 33 de ani și pt prima oara mă ciocnesc cu așa ceva! Acum chiteva zile in urma am observat în jurul penisului in sus spre burta niste bubițe albe, mai mari și mai mici, de parcă au și o găurică pe mijloc, chiteva sunt și pe testicule, am incercat una să o sparg dar este goala inauntru! In urma cu 2 - 3 saptamina am avut o relație în afara cunoștinței, dar a fost protejat 100/100! Apoi îmi mai vine in ghind că poate fi din cauza transpirație in timpul zilei fiindcă muncesc fizic, dar sunt prea multe, in jur de 10-13! Nu deranjează deloc, dar mă pune pe ghinduri apariția lor! Ce poat fi astea? Sau ce virus trezesc ele!!!? Mulțumesc din start pt orice răspuns!
4 comentarii
2
19-07-2022, ora 09:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Adresati-va unui medic dermato-venerolog pentru consult clinic si tratament.
2
20-07-2022, ora 10:29
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua
Poate fi moluscum contagiosum, dar cel mai bine este sa mergeti la un consult la dermatolog.
Zi buna
1
22-07-2022, ora 13:14
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Buna ziua !
Dupa cum ati descris, pare sa fie molusc contagios. Rezolvarea dv-stra se afla la medicul Dermatolog (venerolog)
Trebuie sa stiti ca acesta (MC) se poate prelua intr-un contact sexual sau de piele, cu prezervativ (protejat).
Se diagnosticheaza si trateaza destul de reusit !
Va dorim succese, dupa ce rezolvati, scrieti-ne un mesaj sa stim cum a evoluat problema in dinamica !
Succese !
1
22-07-2022, ora 18:21
Andeks
Nu este medic/terapeut
Andeks
Salutare încă odată! Abia pe data de 26 sunt înscris la medic, dar între timp au mai apărut Chiteva micuțe pina ce, iar la vechile a apărut mincarime și umflaturi! Mulțumesc de sfaturi, și neapărat anunț aici evoluarea
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •