Mi se inroseste sub capu peninsului si un pic mai jos pe piele

26-02-2018
Eduarf
Nu este medic/terapeut
Eduarf
Ma numesc eduard si am 23 de ani.si de 7 8 luni mise inroseste sub capu peninsului si un pic mai jos pe piele aproape din jur in prejur si in acelasi timp cand se inroseste am si mancarime si cand ma scarpin se umfla si ma ustura dar nu dureaza mult in maxim 2 zile dispare fara sa iau niciun tratament ma spal cu sapun si apa calda si imi trece dar in fiecare luna apre din nou asta mise intampla mereu dupa o masturbare as vrea sa stiu si eu daca este vreo infectie sau ceva mai grav momental nu pot sa ajung la un doctor de asta cer parera dumnevoastra domnule doctor va multumesc frumos pentru ajutor
2 comentarii
0
27-02-2018, ora 15:15
CLAUDIU102
Nu este medic/terapeut
CLAUDIU102
Salut! Cu vreo zi în urmă cineva mi.a dat cu pumnul în nas și apoi mi.a dat sângele.ce trebuie să fac ca să nu mă mai doară ?
1
27-02-2018, ora 16:18
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Să mergi la poliție și la medic pentru un certificat medico-legal. Altfel, de fiecare dată vei primi un pumn în nas și vei posta pe forum că te doare. Știu ce-mi vei spune, că nu ești unul care "dă pe goarnă" dar crede-ma, varianta să fii bătut periodic de nu știu ce " jmecher" este mult mai nasoală. Debarasează-te de anturajul tău, nu-ți va aduce decât belele. Ascultă cuvintele unui om bătrân.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: