Mi se inroseste sub capu peninsului si un pic mai jos pe piele
Ma numesc eduard si am 23 de ani.si de 7 8 luni mise inroseste sub capu peninsului si un pic mai jos pe piele aproape din jur in prejur si in acelasi timp cand se inroseste am si mancarime si cand ma scarpin se umfla si ma ustura dar nu dureaza mult in maxim 2 zile dispare fara sa iau niciun tratament ma spal cu sapun si apa calda si imi trece dar in fiecare luna apre din nou asta mise intampla mereu dupa o masturbare as vrea sa stiu si eu daca este vreo infectie sau ceva mai grav momental nu pot sa ajung la un doctor de asta cer parera dumnevoastra domnule doctor va multumesc frumos pentru ajutor
2 comentarii
Salut! Cu vreo zi în urmă cineva mi.a dat cu pumnul în nas și apoi mi.a dat sângele.ce trebuie să fac ca să nu mă mai doară ?
Să mergi la poliție și la medic pentru un certificat medico-legal. Altfel, de fiecare dată vei primi un pumn în nas și vei posta pe forum că te doare. Știu ce-mi vei spune, că nu ești unul care "dă pe goarnă" dar crede-ma, varianta să fii bătut periodic de nu știu ce " jmecher" este mult mai nasoală. Debarasează-te de anturajul tău, nu-ți va aduce decât belele. Ascultă cuvintele unui om bătrân.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie sau doar iritatie pe penis?
- 12rani pe penis... ?!
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 3Am si eu nevoie de infomatia unui medic dermatolog va rog
- 3penis iritat si mancarimi
- 3Iritatie penis
- 2Preput si pielea de pe testicule "iritata"
- 4Piele care se cojeste pe penis
- 3Miros penis si iritatie mai sus de penis
- 3penis umflat.. se poate infecta?
- 8Iritatie si mancarime pe penis
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 2Iritatie penis in urma tratamentului
- 1Sotul meu are o problema are niste rani pe penis de fapt pe preput apar si dispar
- 8usturime penis
- 0Iritatie foarte urata pe capul penisului
- 0Am o iritatie, cred.
- 1Balanita recidiva
- 0Am un bebe de 4 luni căruia i se inroseste caputul puticii. Ma puteti ajuta?
- 5Posibila boala bts?
Mai multe informații despre: penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: