iritație penis
Bună ziua, și mulțumesc pentru efortul de a ne răspunde! am 39 de ani, o viață în curățenie alături de soție.Pe scurt mi-au apărut pe penis niște bubițe roșii care în decurs de o săptămână s-au transformat în pete roșii cu mâncărimi și care ustură la spălare.Am început să mă spăl cu un săpun cu ph neutru(neacid) și să mă ung cu Lomexin. Petele au dispărut, mâncărimile la fel, aproape în totalitate, asta în decurs de 4 zile.În urmă cu două zile a început o usturime la decalotare și pielea are o reținere sa se tragă în jos și este inflamată neglijabil.Folosesc în continuare săpunul cu ph neutru si Lorexim-ul.Menționez că am făcut analize la urină și au ieșit ok! Ce sfat îmi dați ce e de făcut, sunt tare speriat mai ales că noi avem o fetiță de 3 anișori...ne facem multe griji.. Mulțumim tare mult, o zi frumoasă !
2 comentarii
Nu are nici o legatura cu copilul. Posibil candida. Ar fi bine sa va vada un Dermatolog.
Vă mai deranjez cu o întrebare, nu este fimoză, nu? mulțumesc mult pentru interes, o zi faină!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ceva timp mi-au aparut niste pete rosii pe glandul, ca niste rani...
- 8iritatii pe penis
- 5iritatie pe penis foarte pronuntata... Ce ar putea fi si ce sa-i spun partenerei?
- 3iritatii si fisuri pe pielea penisului
- 4Fisura penis
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 4Piele care se cojeste pe penis
- 4prietenul meu are 25 de ani si era virgin
- 7Craparea pielii penisului, mici taieturi ale penisului
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 1Iritatie pe penis
- 3Iritatie genitala!
- 1penis iritat si sex oral
- 0iritatie pe capul penisului
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi
- 1iritație penis
- 0Am o iritatie, cred.
- 0Reactie adversa la augumentin?
- 0Iritatie penis
Mai multe informații despre: penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: