Saliva maronie dimineața

Am o problema, ocazional dimineața găsesc pete (2-3) pe fata de perna, aparent pare ca este saliva cu ceva maro (cred). Nu îmi dau seama de la ce ar putea sa fie, mâine seara am și radiografie la plamani, totuși s a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Gingival nu pare sa am sangerari, sau am avut dar la periaj seara nu se mai vede nimic. Am și reflux gastro nu știu dacă are asta vreo influența. Sau ce ar trebuie sa fac mai departe. Multumesc!
2 comentarii

Aceste probleme le aveti din cauza refluxului gastric, mergeti la un gastrointerolog, faceti endoscopie si toate investigatiile.

Mulțumesc! Am făcut acum vreun an endoscopie, rezultatul a fost hernie hiatala și reflux gastric. Am primit atunci un tratament și atat.
O sa mai merg pt a monitoriza situatia.
Rezultatul radiografie la plamani a fost interstitiu pulmonar moderat accentuat hilar bilateral. Probabil acest rezultat este influențat și de raceala pe care am avut o recent
O sa mai merg pt a monitoriza situatia.
Rezultatul radiografie la plamani a fost interstitiu pulmonar moderat accentuat hilar bilateral. Probabil acest rezultat este influențat și de raceala pe care am avut o recent

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 4sputa cu sange
- 2Spute cu sange, raguseala, ameteli
- 6Bronsita sau ceva mai grav?
- 2Ceva de care sa ma ingrijorez?
- 2Sange si flegma
- 6Întrebare
- 4Sânge Dimineaţa si cateodata in cursul zilei
- 1Bronsita/Tuberculoza?
- 1Tuse, nas infundat si sputa cu sange
- 2Sputa maronie