Gat Inflamat/Dureri torace/Sange in saliva

29-12-2018
Mrs30
Nu este medic/terapeut
Mrs30
Știu că probabil s-au mai pus întrebări pe tema asta, dar as vrea sa am o vaga idee despre ce ar trebui sa fac, căci de la medic mi-a fost recomandata o ecografie abdominala și aș vrea și alte păreri.

Simptome:
-Timp de câteva zile, am avut sânge în saliva. Fara tuse, fara nicio alta simptomă. Dimineață sau după perioade mai lungi in care nu am mâncat, simțeam gust de sânge în gură și scuipam sânge. Uneori mai mult, alteori mai puțin.
- Lipsa poftei de mâncare
- Presiune/ tensiuni ( nu sunt tocmai dureri, ci pur și simplu resimt așa o tânără, "mă ține") toracice, fie in partea stângă, la inima, fie in partea dreapta, fie in spate, radiant in toată zona toracala.
- Ușoare arsuri in capul pieptului uneori, ce însoțesc presiunile toracale.
- De aproximativ două săptămâni, gatul roșu și inflamat, inclusiv omulețul care are câteva puncte roșii pe el
- De curând nu mai exista sânge în saliva, însă gustul încă se mai resimte.
- Nu știu dacă are legătură dar sânge mai mult și gustul mai puternic apare după dusuri fierbinti, când se face mai mult abur in baie.

Va mulțumesc anticipat și sper sa primesc un răspuns, că sunt destul de speriat și îngândurat. Precizez că sunt și fumător și mă gândesc la tot ce e mai rău.
2 comentarii
1
29-12-2018, ora 04:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
ecografia abdominala..NU investigheaza si stomacul, NU arata si aciditatea gastrica, gastrita
asa ca o sa faci si consult la gastrologie cu endoscopie sau macar un tranzit baritat esofagian
0
29-12-2018, ora 09:34
Mrs30
Nu este medic/terapeut
Mrs30
Va mulțumesc din suflet. Mă duc cu gândul deci la un reflux gastric ce inflamează gatul si provoacă stările astea.

Mulțumesc pentru îndrumări, încă odată !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de plămâni - ce trebuie să știi
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •