Sa ma ingrijorez?

Da stiu cand am avut primul CM, LA 15 ANI SI 8 LUNI STIU CA ERA FEBRUARIE SI INCEPUSEM CLASA A IX., am sa merg zilele astea, eu locuiesc la torino si am facut deja prenotarea dar aici se asteapta putin, nu e ca si la noi, dar sunt surprinsa ca testele de urina nu au iesit, nu stiu ce sa cred, sa speram ca v-a fi bine, esti o draguta multumesc

sa fie bine, asa cum iti doresti tu!! si sa-mi spui ce ai facut!

Buna ziua. Am si eu o intrebare..Am auzit pe cineva ca a ramas insarcinata, insa abia acum si-a dat seama( a 4-a luna de sarcina). Ea spune ca i-a venit ciclul peste sarcina, de aceea nu si-a dat seama. E posibil? Si daca da, se manifesta ca ciclul normal sau cum?

da, se poate sa apara menstruatia peste sarcina - doar ca de regula este diferita, si cantitativ, si dpdv al culorii - sangerarea este mai inchisa la culoare, rosu inchis, spre maroniu.

Buna :)Exista posibilitatea sa fii gravida, dar sa iti vina ciclul normal? Mentionez ca intotdeauna folosim prezervativul, insa acum 3 luni am gasit la baza prezervativului un lichid albicios(am crezut ca e secretia mea vaginala)..Prezervativul era ok, nu era rupt nu nimic..si nu a existat de atunci niciun fel de incident.Acum cateva zile mama mi-a spus de cineva careia i-a venit ciclul peste sarcina..si eu m-am cam panicat..mie mi-a venit normal ciclul..m-au durut sanii mai intai..apoi ciclu ca de obicei. Dar sunt putin cam paranoica de felul meu si de aceea intreb..

menstruatia peste sarcina poate sa apara, e adevarat, dar ea nu este normala - e diferita cantitativ (mai putina de regula) si din punct de vedere al culorii in primul rand. Este mai inchisa la culoare. maronie.

Buna seara,
Am o intrebare...mia intarziat ciclul menstrual 5 zile.Miam facut 6 teste de la firme diferite si au iesit negative si am fost si la medicul ginecolog care mia spus ca nu se vede pe ecografie si mia zis sa ma duc peste 2 sapt la control.Sex neprotejet nu am facut niciodata.
Va rog sami raspundeti cat mai repede ca nu mai stiu ce sa mai cred!
Oare am bebe?
|
Am o intrebare...mia intarziat ciclul menstrual 5 zile.Miam facut 6 teste de la firme diferite si au iesit negative si am fost si la medicul ginecolog care mia spus ca nu se vede pe ecografie si mia zis sa ma duc peste 2 sapt la control.Sex neprotejet nu am facut niciodata.
Va rog sami raspundeti cat mai repede ca nu mai stiu ce sa mai cred!
Oare am bebe?
|

este normal sati vina lichid chiar dak esti insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2poate fi gravida??
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 9trasmitere crize epileptice
- 2sunt oare insarcinata?
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 0Sarcina daca am spina bifida
- 7va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 7sunt insarcinata?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 0gravida?
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 0Risc de sarcina?
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
- 1Ajutor !!! ma dor ovarele, mi s-au mărit sânii
- 4Risc de sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor Ciclul menstrual neregulat sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina
- Dieta in sarcina