Rotula rupta
Buna ziua, as avea si eu o intrebare acum 4 zile mi-am rupt rotula in urma unei cazaturi.. se pare ca e rupta in 5 bucatele si ar trebui operatie pentru legarea lor...
Insa vroiam sa stiu ce riscuri sunt daca operatia se face la 8-9 zile dupa incidentul initial? Asa am reusit sa gasesc un medic disponibil in care sa am incredere... insa nu stiu care ar fi riscurile in acest caz si daca exista posibilitatea ca asta sa micsoreze sansele unei operatii reusite.
Va multumesc! Sanatate!
Insa vroiam sa stiu ce riscuri sunt daca operatia se face la 8-9 zile dupa incidentul initial? Asa am reusit sa gasesc un medic disponibil in care sa am incredere... insa nu stiu care ar fi riscurile in acest caz si daca exista posibilitatea ca asta sa micsoreze sansele unei operatii reusite.
Va multumesc! Sanatate!
1 comentarii
Revin tot eu cu un raspuns aflat pe propria piele, poate sunt si alte cauze. Insa intarzierea operatiei, ceea ce determina ca piciorul trebuie sa stea mereu intins si sa nu fie folosit cauzeaza ca muschii piciorului sa se atrofieze.
In cazul meu 1 sapt asteptand sa gasesc doctorul a insemnat un minus de 3-4 cm in cvadricepsul piciorului operat fata de cel sanatos.
In cazul meu 1 sapt asteptand sa gasesc doctorul a insemnat un minus de 3-4 cm in cvadricepsul piciorului operat fata de cel sanatos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5fractura rotula
- 3operatie rotula
- 0recuperare postoperatorie fractura rotula
- 2Fractura rotula
- 1fractura de rotula
- 4fractura de rotula gipsata
- 1genunchi umflat dupa fractura de rotula
- 1fractura rotula nedeplasata nevindecata
- 1fractura rotula - femeie insarcinata
- 6Fractura de rotula genunchi drept, cadran inferior, aparat gipsat pentru 30 zile
- 0Fractura rotula genunchi drept
- 2Fractura rotula stanga fara deplasare
- 1Mi-a sarit rotula pentru a treia oara
- 2Tip genunchiera fractura de rotula
- 1Deget picior amorțit dupa fractura de rotula
- 5Fractura Rotula
- 1Genunchi
- 2Fractura patela stânga cu fragment detasat
Mai multe informații despre: fractura de rotula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: