Genunchi umflat dupa operatie de fixare rotula
Buna ziua,
Am fost operat la genunchi, pentru fixarea fracturii de rotula. In urma unei cazaturi am spart rotula in 5 bucati, in urma operatiei am 3 suruburi si 2 sarme. Am aprox 6 sapt de la operatie, pot indoi genunchiul aprox 120grade, merg normal, am pierdut masa musculara din zona coapsei la care lucrez sa o recuperez. Insa ce ma deranjeaza e ca genunchiul operat e cu 4-5cm mai umflat ca cel normal...
As mai vrea o parere a unui cadru medical de pe forum legat de care ar fi cauza sau daca e ceva ce ar tb sa ma ingrijoreze. Medicul care m.a operat a spus ca nu pare a fi infectie ( piciorul e cald, insa nu e rosu - doar duba bicicleta se mai inroseste pe operatie, nu am febra sau stari de rau). Atasez si o poza cu genunchiul, daca e necesar pot adauga si radiografie. Multumesc
La linkul de mai jos e poza:
https://www.dropbox.com/s/ddy51t6qlj995db/IMAG3082.jpg?dl=0
Am fost operat la genunchi, pentru fixarea fracturii de rotula. In urma unei cazaturi am spart rotula in 5 bucati, in urma operatiei am 3 suruburi si 2 sarme. Am aprox 6 sapt de la operatie, pot indoi genunchiul aprox 120grade, merg normal, am pierdut masa musculara din zona coapsei la care lucrez sa o recuperez. Insa ce ma deranjeaza e ca genunchiul operat e cu 4-5cm mai umflat ca cel normal...
As mai vrea o parere a unui cadru medical de pe forum legat de care ar fi cauza sau daca e ceva ce ar tb sa ma ingrijoreze. Medicul care m.a operat a spus ca nu pare a fi infectie ( piciorul e cald, insa nu e rosu - doar duba bicicleta se mai inroseste pe operatie, nu am febra sau stari de rau). Atasez si o poza cu genunchiul, daca e necesar pot adauga si radiografie. Multumesc
La linkul de mai jos e poza:
https://www.dropbox.com/s/ddy51t6qlj995db/IMAG3082.jpg?dl=0
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fractura rotula inferioara!
- 5fractura rotula
- 3operatie rotula
- 0recuperare postoperatorie fractura rotula
- 2Fractura rotula
- 4fractura de rotula gipsata
- 1durere genunchi langa rotula
- 4Genunchi umflat dupa cazatura
- 2Fractura rotula stanga fara deplasare
- 1Rotula rupta
- 6Genunchi