Fractura rotula după 3 luni fisuri încă prezente
Bună ziua,
As dori sa cer părerea unui medic. O scurta descriere a evenimentelor: am fost operat în urma cu 3 luni la rotula dreapta, pentru fixarea rotulei care a fost rupta în 5 fragmente cu deplasare minima. În urma operație am 3 șuruburi și 2 sârme pt fixare. Evoluția a fost bună după părerea medicului și după a mea, în sensul ca acum pot merge normal, simt o jena când urc sau cobor scari, pot alerga la nevoie (tot asa cu o ușoară durere), am recuperat mobilitatea 90% din cum a fost. Momentan piciorul mai e umflat deasupra rotulei. Însă ce ma îngrijorează este ca au trecut 3 luni dar încă se vad destul de bine fisurile pe radiografia făcută la 3 luni de la operație. Doresc sa știu când ar putea deveni asta o problema și dacă sunt analize/vitamine care sa ajute vindecarea osului.
Va mulțumesc,
La nevoie pot trimite radiografiile de la 2sapt, 6sapt și 3luni.
As dori sa cer părerea unui medic. O scurta descriere a evenimentelor: am fost operat în urma cu 3 luni la rotula dreapta, pentru fixarea rotulei care a fost rupta în 5 fragmente cu deplasare minima. În urma operație am 3 șuruburi și 2 sârme pt fixare. Evoluția a fost bună după părerea medicului și după a mea, în sensul ca acum pot merge normal, simt o jena când urc sau cobor scari, pot alerga la nevoie (tot asa cu o ușoară durere), am recuperat mobilitatea 90% din cum a fost. Momentan piciorul mai e umflat deasupra rotulei. Însă ce ma îngrijorează este ca au trecut 3 luni dar încă se vad destul de bine fisurile pe radiografia făcută la 3 luni de la operație. Doresc sa știu când ar putea deveni asta o problema și dacă sunt analize/vitamine care sa ajute vindecarea osului.
Va mulțumesc,
La nevoie pot trimite radiografiile de la 2sapt, 6sapt și 3luni.
1 comentarii
Postati radiografiile. In principiu e normal sa se mai vada traiecte de fractura. Importanta e compararea radiografiilor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fractura rotula inferioara!
- 3operatie rotula
- 0recuperare postoperatorie fractura rotula
- 7fractura rotula
- 2Fractura rotula
- 1fractura de rotula
- 4fractura de rotula gipsata
- 1genunchi umflat dupa fractura de rotula
- 1fractura rotula nedeplasata nevindecata
- 1fractura rotula - femeie insarcinata
- 6Fractura de rotula genunchi drept, cadran inferior, aparat gipsat pentru 30 zile
- 0Fractura rotula genunchi drept
- 2Fractura rotula stanga fara deplasare
- 1Rotula rupta
- 2Tip genunchiera fractura de rotula
- 1Deget picior amorțit dupa fractura de rotula
- 5Fractura Rotula
- 1Genunchi
Mai multe informații despre: fractura de rotula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: