m-am trezit cu un fel de iritatie a pielii in zona superioara a sanului drept
Buna ziua.am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva, ieri dimineata m-am trezit cu un fel de iritatie a pielii in zona superioara a sanului drept, si nu am nici cea mai vaga idee de la ce poate fi. Am fost la farmacie si mi-au recomandat nidoflor crema. Iritatiea arata cam ciudat, are si cateva basicute pline cu lichid, si nu cred ca este de la alimentatie, daca cunoasteti mai multe detalii va rog sa-mi spuneti. Eu nu am avut asa ceva niciodata si plus de asta nu sunt alergica la absolut nimic. Va multumesc din suflet.
4 comentarii
Este posibil sa fie vorba de un herpes sau de o zona zoster. Cred ca diagnosticul se transeaza la medic, NU LA FARMACIE !!!
va multumesc pentru raspuns, am fost la dermatolog si aveti dreptate, fiind duminica am zis sa astept pana luni sa merg la doctor. inca o data va multumesc
mai am o intrebare, daca se poate, eu nu am avut varicela si nici o alta boala a copilariei, este posibil sa fac zona zoster fara ca acest virus sa declanseze varicela? va multumesc
Nu, practic este imposibil, deoarece virusul care produce varicela este identic cu cel care produce zona zoster! Se si numeste varicelo-zosterian.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5iritatii sau intoxicatii in timpul sarcinii
- 5mancarime si iritatie
- 3iritatie pe brat
- 7iritatii ale pielii fetei
- 4usturime a pielii
- 5sensibilitate la orice produs cosmetic
- 2bube de la epilat, iar acum furunculi, infectii
- 4Iritatii pe picioare
- 3candida de la scutec
- 19bebe iritat pe obrajori
- 3Ten iritabil la soare