Rog suportul dumneavoastra in interpretare RMN cerebral
![AlexandruBa](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am rugaminea la dumneavoastra de a ma ajuta in interpretarea urmatorului rezultat al RMN ului facut de catre mama mea :
" Largirea cisternei pontocerebeloase stangi ( 12 mm diameter. Oblic) cu continut lichidian aparent pur, cu posibila structura chistica intracisternala la acest nivel "
Concluzii - " Asimetrie de cisterna pontcerebeloasa, largita pe partea stanga cu posibila structura chistica intracisternala - recomandat continuarea investigatiilor ( secv pentru nervi cranieni +/- sdc).
Va multumesc din suflet pentru suport!
Am rugaminea la dumneavoastra de a ma ajuta in interpretarea urmatorului rezultat al RMN ului facut de catre mama mea :
" Largirea cisternei pontocerebeloase stangi ( 12 mm diameter. Oblic) cu continut lichidian aparent pur, cu posibila structura chistica intracisternala la acest nivel "
Concluzii - " Asimetrie de cisterna pontcerebeloasa, largita pe partea stanga cu posibila structura chistica intracisternala - recomandat continuarea investigatiilor ( secv pentru nervi cranieni +/- sdc).
Va multumesc din suflet pentru suport!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0rmn cerebral
- 0Interpretare RMN cerebral
- 1Rmn sau Ct
- 1Interpretare RMN
- 5RMN encefal
- 0Aș dori o opinie la acest rezultat RMN
- 0Interpretare RMN
- 0Ajutatima va rog - mic depozit de hemosiderina de circa 4-5mm subcortical parietal stang
- 0Interpretare RMN fetita de 5 ani
- 7Va rog imi puteti spune despre ce e vorba - RMN cerebral
- 1Ajutor urgent! RMN cerebral sau CT?
- 1Rmn cerebral
- 3PostCovid- simptome, probleme, rezultat RMN - ”mici AVC sechelare”
- 1RMN cerebral intrerupt pentru reprogramare cu substanta de constrast
- 0Interpretare rmn cerebral
- 0Spatii lichidiene subarahnoidiene
- 0Rezultat RMN cerebral
- 0RMN pentru niște dureri de cap pe care le aveam deja de 3 luni
- 0RMN cerebral - interpretare
- 2Microangiopatie cerebrala