Modificări RMN cerebral
Bună seara,
La examinarea RMN cranio-cerebral, mi-au apărut multiple leziuni demielinizate, unele structurate nodular, altele în plaje cu topografie preiventriculara și juxtacorticala fronto-parietala bilateral, dar și o ușoară atrofie corticala difuza.Am 63 ani, nu am diabet, obezitate, hipertensiune sau colesterol mărit.Am făcut acest RMN pentru ca am amețeli, tiuituri în urechi, mintea neclara uneori, tremur de mâini și picioare când le țin întinse, vederea neclara deși port ochelari potriviți, o ușoară anxietate pe care o tratez cu Cipralex.Poate fi microangiopatie cerebrala? Cine ma poate ajuta cu un sfat?
La examinarea RMN cranio-cerebral, mi-au apărut multiple leziuni demielinizate, unele structurate nodular, altele în plaje cu topografie preiventriculara și juxtacorticala fronto-parietala bilateral, dar și o ușoară atrofie corticala difuza.Am 63 ani, nu am diabet, obezitate, hipertensiune sau colesterol mărit.Am făcut acest RMN pentru ca am amețeli, tiuituri în urechi, mintea neclara uneori, tremur de mâini și picioare când le țin întinse, vederea neclara deși port ochelari potriviți, o ușoară anxietate pe care o tratez cu Cipralex.Poate fi microangiopatie cerebrala? Cine ma poate ajuta cu un sfat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4interpretare rezultam RMN cerebral
- 2dupa rmn, recomandata completarea investigatiei cu sdc
- 0Interpretare RMN - Leziune porencefalic-gliotica
- 0microleziune de demielinizare, nespecifica, frontal drept
- 2rmn cerebral copil 7 ani
- 0Durere de cap!
- 2Focar inflamator celule mastoidiene
- 0Ajutatima va rog - mic depozit de hemosiderina de circa 4-5mm subcortical parietal stang
- 0Sindrom Cefalalgic
- 1Interpretare RMN cerebral!
- 0Cavernom cerebral, atrofie corticala.
- 0Rezultat RMN hipoplazie a segmentului a1
- 1Rmn cerebral
- 1Leziuni demielinizante si analize borellia
- 0Interpretare RMN cerebral
- 0Interpretare RMN CEREBRAL
- 0De ce la RMN și tomograf cerebral mi-a ieșit totul normal?
- 0Rezultat RMN cerebral
- 3Afectiune neurologica?
- 2Glioze medulare
Mai multe informații despre: RMN cerebral leziune demielinizanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: