Am nevoie de ajutorul vostru - simptome si nicio boala

Salutare, din ianuarie ma confrunt cu simtome si nicio boala, am mai postat odata, intre timp am facut investigatii care spun ca sunt perfect sanatos, in prezent ca simtome am: vagi dureri de cap, mici punctulete in campul vizual, un floater in campul vizual, obiectele luminoase imi raman imprimate pe retina, cateodata si forma obiectelor, sunt foarte dernjante zi de zi, imi distrag concentrarea, tin sa mentionez ca port ochelari cu dioptrii -1.50 la ochiul stang si la ochiul drept sf -1.25 cyl -2.50 si ax 175 pe langa la acest ochi am si lentila de contact -4.50 cu toate vad in ceata la distanta.
Curand am facut si un RMN cerebral rezultatul fiind:
Fara modificari importante de semnal la nivelul structurilor cerebrale sub-/supratentoriale.
Structuri craniene normal pozitionate.
Sistem ventricular cu dimensiuni in limite normale, situat pe linia mediana.
Etaj infratentorial:
Amigdale cerebeloase in pozitie normala. Absenta anomaliilor de semnal la nivelul emisferelor cerebeloase sau trunchiului cerebral. CAI simetrice bilateral.
Regiune sfenoidala si orbite:
Loja selara, glanda hipofiza si tija pituitara cu pozitie si dimensiuni normale, fara anomalii de semnal.
Cisterna optochiasmatica si sinus cavernos cu aspect in limite normale.
Artere carotide interne intra-/supracavernoase simetrice.
Ambe orbite, nervi optici/grasime retrobulbara fara anomalii de semnal.
Sinusuri paranazale si celule mastoidiene cu pneumatizare si dezvoltare in limite normale.
CONCLUZII:
In limite normale.
Urmeaza sa merg la neurolog pentru a vedea, cu toate astept si sfaturile voastre in ce directie sa o iau cu aceste probleme, va multumesc!
Curand am facut si un RMN cerebral rezultatul fiind:
Fara modificari importante de semnal la nivelul structurilor cerebrale sub-/supratentoriale.
Structuri craniene normal pozitionate.
Sistem ventricular cu dimensiuni in limite normale, situat pe linia mediana.
Etaj infratentorial:
Amigdale cerebeloase in pozitie normala. Absenta anomaliilor de semnal la nivelul emisferelor cerebeloase sau trunchiului cerebral. CAI simetrice bilateral.
Regiune sfenoidala si orbite:
Loja selara, glanda hipofiza si tija pituitara cu pozitie si dimensiuni normale, fara anomalii de semnal.
Cisterna optochiasmatica si sinus cavernos cu aspect in limite normale.
Artere carotide interne intra-/supracavernoase simetrice.
Ambe orbite, nervi optici/grasime retrobulbara fara anomalii de semnal.
Sinusuri paranazale si celule mastoidiene cu pneumatizare si dezvoltare in limite normale.
CONCLUZII:
In limite normale.
Urmeaza sa merg la neurolog pentru a vedea, cu toate astept si sfaturile voastre in ce directie sa o iau cu aceste probleme, va multumesc!
3 comentarii

Salut ai aflat ceva am si eu aceleasi probleme si ma deranjeaza rau, cand ma uit la o lumina si mut privirea vad conturul si asta ma sperie...

Bună! Poate fi vorba de visual snow. Mai multe detalii aici ------*
Nu exista tratament. Am și eu aceeași problema cu acea pata. Este o fotopsie. Pe lângă asta, apar și alte simptome ca fotopsie, halouri, tinitus, palinopsie etc. Sănătate multa!
(*modificat de admin)
Nu exista tratament. Am și eu aceeași problema cu acea pata. Este o fotopsie. Pe lângă asta, apar și alte simptome ca fotopsie, halouri, tinitus, palinopsie etc. Sănătate multa!
(*modificat de admin)

Salutare
Cum mai ești cu lucrurile imprimate ?
Ați aflat/ rezolvat ceva ?
Cum mai ești cu lucrurile imprimate ?
Ați aflat/ rezolvat ceva ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Interpretare RMN cerebral
- 12Miodezopsii???
- 3Vedere "cu purici"
- 6Interpretare rmn
- 1Interpretare RMN
- 1RMN cerebral
- 0Rog interpretare Rezonanta magnetica cerebrala
- 2rmn cerebral copil 7 ani
- 0Rog interpretare rezultat RMN cerebral
- 1Am o întrebare dacă poate cineva să-mi ofere un răspuns! cum pot scăpa de flocoane în câmpul vizual?
- 0Ecografie Doppler - necesara?
- 1Problema neurologica?
- 7Pe RMN a iesit ca am atrofie corticala. Ce boala psihica arata aceasta atrofie?
- 0Ma puteți ajuta cu o interpretare RMN?
- 0Probleme neurologice - interpretare RMN si simptome
- 0Spatii lichidiene subarahnoidiene
- 2Microangiopatie cerebrala
- 2RMN cerebral cu substanta
Mai multe informații despre: miodezopsii RMN cerebral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: