RMN coloana lombara
Buna ziua,
Am facut un RMN si astazi am primit rezultatu.
Ma puteti ajuta cu o interpretare va rog?
Protruzie discala intracanalara mediana extinsa in craniul din spatiul interverebral L1-L2, amprenteaza sacul dural pe linia mediana, fara conflicte radiculare in pozitia de decibit dorsal.
Mica protruzie discala intraforaminala stanga dezvoltata pe fondul unui debrord discal circumferential in spatiul L3-L4 cu mic conflict disco-radicular intraforaminal cu radacina L3 stanga.
Debord discal circumferential in spatiul L4-L5 cu amprenta mediana a sacului dural si mic conflict disc artrozic radicular intracanalar cu radacina dreapta L5 si intraforaminal cu radacina L4 dreapta.
Debord discal posterior L5-S1
Mici acumulari fluide in articulatiile interapofizare posterioare drepte din spatiile L3-L4, L4-L5 si L5-S1.
Cordonul medular explorat, conul medul si coada de cal au aspect normal.
Multumesc anticipat
Am facut un RMN si astazi am primit rezultatu.
Ma puteti ajuta cu o interpretare va rog?
Protruzie discala intracanalara mediana extinsa in craniul din spatiul interverebral L1-L2, amprenteaza sacul dural pe linia mediana, fara conflicte radiculare in pozitia de decibit dorsal.
Mica protruzie discala intraforaminala stanga dezvoltata pe fondul unui debrord discal circumferential in spatiul L3-L4 cu mic conflict disco-radicular intraforaminal cu radacina L3 stanga.
Debord discal circumferential in spatiul L4-L5 cu amprenta mediana a sacului dural si mic conflict disc artrozic radicular intracanalar cu radacina dreapta L5 si intraforaminal cu radacina L4 dreapta.
Debord discal posterior L5-S1
Mici acumulari fluide in articulatiile interapofizare posterioare drepte din spatiile L3-L4, L4-L5 si L5-S1.
Cordonul medular explorat, conul medul si coada de cal au aspect normal.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0RMN coloana lombara
- 1interpretare RMN coloana
- 0rmn coloana
- 0RMN coloana lombara -rog interptretare.
- 0interpretare RMN si radiografie lombara
- 1Va rog interpretare RMN coloana lombara
- 3RMN COLOANA LOMBARA
- 1Rezultat RMN cervical si lombar, ajutor pentu interpretare
- 1Protruzie disc L4-L5
- 0Ajung la operatie???? lordoza lombara
- 0Rezultat RMN lombar
- 0Interpretare RMN coloana lombara
- 2Interpretare rmn coloana vertebrala lombara
- 0Va rog sa ma ajutati cu interpretarea Rmnului coloana vertebrala
- 0Ajutati-ma va rog frumos sa-mi cititi Rmn-ul
- 0Rog interpretare RMN coloana lombara
- 1Interpretare/citire RMN
- 0Refuzul de trimitere la RMN in absenta incontinentei/neuropatiei cronice/cauda equina??
- 2IRM coloana lombara
Mai multe informații despre: RMN coloana lombara