Rinoplastie!Cer sfaturi, pareri
La dl dr Daniel Popescu . Am venit in tara special pentru control la dansul si ma reintorc luna ce vine pt operatie:)..am vz mai multe cazuri operate de dr Popescu si toate erau satisfacute de rezultate. Vad ca si aici pe forum au o parere buna despre el. Marturisesc ca sunt ingrozita de operatii si am ezitat mult ca sa ma hotaresc. dar acum stiu ca am facut o alegere buna :) kiss!
Monica.to sa stii ca intr-adevar ai facut o alegere buna. Si eu m-am operat tot la dl. dr Daniel Popescu, care e si un profesionist, si un om foarte cald, si sunt foarte multumita de noul meu nasuc. Eu sunt la a doua rinoplastie. Prima am facut-o acum 17 ani, tot din motive estetice, dar la un medic O.R.L.-ist care mi-a facut nasul varza. Atata minte am avut eu pe vremea aceea. Rezultatul a fost un cartof cu nari prea mari, asa ca mi-a plouat in nari, cum se spune vreme, de 17 ani in care nu am mai avut curajul sa mai las pe nimeni sa se apropie de nasul meu. Asta pana am intrat pe situl d-lui dr Daniel Popescu [sa ma informez despre o alta operatie], si cand am vazut nasucurile alea frumoase, am luat hotararea pe loc. Acum am un nas frumos si perfect pentru trasaturile mele si partea cea mai buna, nu am avut dureri de nici un fel dupa operatie.
Si eu am venit in tara special pentru aceasta operatie, si pot sa spun ca a merit si ultimul cent, si ultima secunda investita, deci scapa de temeri. Operatia nu e dureroasa, recuperarea e rapida comparativ cu alte operatii, cat despre medicul ales, am numai cuvinte de lauda.
Odata cu un nasul frumusel mi-a revenit si increderea in mine insami. Este grozav sa stii ca nu mai ai nici un complex si nu te mai intrebi tot timpul cand vorbesti cu cineva daca se uita la tine sau la nasul tau.
Deci multa bafta!
Si eu am venit in tara special pentru aceasta operatie, si pot sa spun ca a merit si ultimul cent, si ultima secunda investita, deci scapa de temeri. Operatia nu e dureroasa, recuperarea e rapida comparativ cu alte operatii, cat despre medicul ales, am numai cuvinte de lauda.
Odata cu un nasul frumusel mi-a revenit si increderea in mine insami. Este grozav sa stii ca nu mai ai nici un complex si nu te mai intrebi tot timpul cand vorbesti cu cineva daca se uita la tine sau la nasul tau.
Deci multa bafta!
Multumesc tare mult pentru incurajare. Ma bucur ca si tu ai avut parte de rezultatul dorit dupa operatie! Am mai vb cu paciente ale dl dr si absolut toate erau incintate de cum au decurs operatiile si transformarile dorite!
Peste doua zile ma operez si eu asa ca tineti-mi pumnii :)
p.s. acum am un moral ridicat si de abia astept operatia! puuup!
Peste doua zile ma operez si eu asa ca tineti-mi pumnii :)
p.s. acum am un moral ridicat si de abia astept operatia! puuup!
Am scapat cu bine de operatie !!!!! a fost mai usor ca la dentist :) am niste frumuseti de vinatai acum, dar se estompeaza pe zi ce trece Sint foarte incintata pina acum. M-a durut numai putin cind am ajns acasa de la clinica dar l-am sunta pe dl dr si mi-a prescris un anti inflamator si a trecut imediat. Miine imi da jos atela si firele asa ca iar am mari emotii. Desi sincer chiar cu atela se vede ca e mai frumos ca inainte. O sa scriu miine seara primele impresii cind o sa vad noul nas.:)
Felicitari! Cunosc sentimentul minunat cand iti vezi prima data noul nas! Chiar daca o sa fine prea devreme sa vezi forma finala, o sa te bucuri ca ai scapat de un complex si o sa vezi viata dintr-o alta perspectiva!!
Multumesc mult saby.Chiar asa este. sint extrem de fericita de cum arata. imi e greu sa ma dezlipesc de oglinda :D Inca mai am niste benzi subtiri pe nas pe care dl dr mi-a spus sa le tin inca 3 zile. Desi inca se vad urmele operatiei, nasul este foarte frumos. Cind m-am vz prima oara in oglinda fara atela, cred ca a fost printre cele mai fericite clipe din viata mea :)
Buna la toti! Vreau sa spun ca si eu m-am operat la Dl doctor Daniel Popescu pe data de 22 iunie. Nu am scris pe forum nimic pana acum pt ca nu vroiam sa fac comentarii pana nu am trecut eu prin toate fazele ca sa pot sa am si eu o parere si ca sa va spun si eu cateva impresii de la operatia pe care am avuto. eu am avut complexul asta de cand eram mic...aveam nasul putin km coroiat, poate ca lumea care ma cunostea de mic nu vedea acest complex pt ca lumea te judeca dupa un timp dupa caracter nu dupa infatisare. in fine... intr-un final mam decis sa imi fac si eu o programare la dl doctor si mi-am rezervat si data operatiei fara sa il fi vazut macar inainte pe Dl Popescu. M-am documentat mult inainte de pe site-uri, forumuri si altele si mi-a dat incredere din prima...operatia a decurs normal, a durat km 2 ore jumate iar cand m-am trezit nu am avut nici un fel de probleme, doar ca incepusem sa ma umflu la fata si sa apara vanataile care e cva normal, , in rest nici o durere. am avut langa mine o asistenta foarte dragutza si sexy ( Andreea se numeste ) care a avut grija de mine toata ziua dupa c am iesit din operatie, ea imi dadea apa...ea imi dadea mancare si ma mai si mangaiasi ma pupa incontinuu ca sa imi treaca. Un singur lucru nu mi-a placut din toata sederea mea in prima zi d spitalizare, , asistentele nu erau pe masura asteptarilor mele, nu erau ele chiar asa interesate dak imi trebuia apa sau altcva si aici fac o paranteza, Andreea e iubita mea care m-a ingrijit mai mult cat am stat acolo. La 2 saptamani de la operatie eram deja la mare, nu mai aveam deloc vanatai, mam vindecat repede. Domnul doctor Popescu a fost amabil si de ajutor tot timpul, dak am avut nevoie de ceva sfaturi cu privire la operatie. Acum am 1 luna si 1 saptamana de la operatie, sunt foarte bine...nasul arata si el extrem de bine, respir bine si nu imi ramane decat sa i multumesc pe aceasta cale dansului. Repet, faptul ca asistentele nu au fost la nivelul asteptarilor mele nu inseamna ca domnul doctor nu e de nota 10. A, si ink cva...nu am avut nici o durere in nici o etapa de dupa operatie ceea ce contrazice pe multi la care le e frica, ce doare putin e cand se scot atele...dar e minora durerea. Cred k cu asta am raspuns km la toate intrebarile.
Numai bine!
Numai bine!
Felicitari Mares_mrc, esti foarte norocos ca ai o prietena asa draguta si care te iubeste asa mult :) Mie una asistentele de la cmu mi s-au parut dragute si competente. Mama mea vroia sa stea cu mine dar nu a fost deloc nevoie. Eu am fost ingrijita pefect.cit despre dnl dr Daniel Popescu laudele sint chiar de prisos !!! la mine a venit personal seara sa vada daca totul e in regula si a doua zi a venit la 6.30 dimineata sa ma externeze ca sa nu plec pe caldura !!!!
Felicitari la amandoi, Monica si Mares, sa va bucurati de rezultatele voastre!
Ehehe am scapat si eu de bac...acuma incerc sa ma programez si eu la domnul doctor Popescu...de abia astept sa ma consulte si sa ma operez :D:X
Deci intr-un final dupa ce m-am uitat pe internet o gramada si m-am documentat de mai multi doctori chirurgi din tara tot la domnul Popescu Daniel raman cu ideea si parca din tot ce am citit pe net dansul confera o oarecare incredere nu stiu de ce.sper sa fie de bine si sa scap si eu de complexul asta nenorocit :(.insa o ultima chestie...din cate am observat pe siteul dansului poti trimite doar mail sau sa suni la nr de telefon afisat.adresa clinicii unde opereaza dansul cum o aflu ?...mi-o transmite dansul ? Astept raspuns :D
Da, cred ca trebuie sa-l contactezi pe el direct si te programeaza pt control inainte de operatie. Clinica este Cmu langa arcul de Triumf. Nu mai stiu exact strada, dar iti da el toate detaliile.
Mult succes!
Mult succes!
Sal!
Am patit o mare porcarie. M-am lovit ca prostul la nas. Eram in autobuz si am intors brusc capul si m-am lovit de cotul unuia. Mi-sa parut ca a scirtiit ceva acolo inauntru si cind am ajuns acasa am vz ca se invineteste putin si ochiul sting. Acum s-a mai si umflat nasul intr-o parte si ma doare dak apas cu degetul.
Ma oftic asa de tare !!!! arata asa bine nasul si eu ca fraierul l-am lovit :((( acum am cam 5 luni de la op. a mai patit cineva asa ceva. sa se loveasca dupa rino? Nu as vrea sa-l deranjez pe dr Popescu acum in weekend. Daca pina luni nu se vindeca o sa-l sun totusi. Plz, astept un raspuns daca a mai patit careva asa ceva
Am patit o mare porcarie. M-am lovit ca prostul la nas. Eram in autobuz si am intors brusc capul si m-am lovit de cotul unuia. Mi-sa parut ca a scirtiit ceva acolo inauntru si cind am ajuns acasa am vz ca se invineteste putin si ochiul sting. Acum s-a mai si umflat nasul intr-o parte si ma doare dak apas cu degetul.
Ma oftic asa de tare !!!! arata asa bine nasul si eu ca fraierul l-am lovit :((( acum am cam 5 luni de la op. a mai patit cineva asa ceva. sa se loveasca dupa rino? Nu as vrea sa-l deranjez pe dr Popescu acum in weekend. Daca pina luni nu se vindeca o sa-l sun totusi. Plz, astept un raspuns daca a mai patit careva asa ceva
Buna Adrian, poate ar trebui sa-l suni pe dl doctor ca sa nu se iveasca vreo complicatie. Si eu m-am mai, , atins la nas dar nu am patit nimic.
Mersi mult saby ! azi arata mult mai bine. s a retras partea umflata si dak ating nu mai e sensibil, cred ca m-am speriat degeaba. nu s-a schimat forma asa ca totul k. Oricum o sa fiu mai atent de acum
Buna la toata lumea. Sunt noua pe acest forum. Sunt hotarata sa-mi fac si eu rinoplastie si l-am ales pe dr Popescu Daniel. M-am documentat f mult pe net si am ajuns la concluzia ca este un medic foarte bun... din spusele pacientilor dansului binenteles. Am programare la dansul... pentru consultatie... in ianuarie 2011. Deja am mari emotii. Ce ma ingrijoreaza pe mine pentru inceput... e ca eu nu sunt din Bucuresti si nici nu cunosc orasul. Si de venit o sa vin singura. Daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii... cum sa ajung la clinica... va multumesc. Eu sunt din Constanta... deci intru in buc. de pe autostrada. Sanatate la toata lumea si Sarbatori Fericite !!!
buna danutza.
De pe autostrada mergi tot inainte pana ajungi la Mall Vitan si acolo faci dreapta si stanga si apoi tot drept pana la piata Unirii. La semafor la Unirii faci dreapta si tot inainte spre Universitate, Piata Romana Piata victoriei pana la statuia Aviatorilor. Acolo faci stanga si mergi pana unde se termina. Acolo de la dreapta in diagonala e strada Clucerului si in capatul cellalalt se afla clinica. E cam complicat dar o sa te descurci. :D
Kaali parca era tot din Constanta. Daca intra si ea, o sa-ti explice mai bine.
De pe autostrada mergi tot inainte pana ajungi la Mall Vitan si acolo faci dreapta si stanga si apoi tot drept pana la piata Unirii. La semafor la Unirii faci dreapta si tot inainte spre Universitate, Piata Romana Piata victoriei pana la statuia Aviatorilor. Acolo faci stanga si mergi pana unde se termina. Acolo de la dreapta in diagonala e strada Clucerului si in capatul cellalalt se afla clinica. E cam complicat dar o sa te descurci. :D
Kaali parca era tot din Constanta. Daca intra si ea, o sa-ti explice mai bine.
Merci saby24
Ma mai gandeam daca e mai usor sa ajung la clinica daca intru in Bucuresti prin alta parte. Adica sa nu traversez tot orasul. Ma gandeam ca poate o iau pe centura... si poate e mai aproape daca intru in Bucuresti prin alta parte. Dar oricum... TREBUIE sa ma descurc. Imi doresc tare mult sa fac aceasta operatie. Mai am o intrebare. Operatie se plateste in euro sau in lei la cursul zilei ??? Eu am si euro si ceva lei... dar si $. Si sa stiu daca e nevoie sa-i schimb si in ce moneda. Oricum... mai am un pic pana sa-i strang pe toti :)). Pup
Ma mai gandeam daca e mai usor sa ajung la clinica daca intru in Bucuresti prin alta parte. Adica sa nu traversez tot orasul. Ma gandeam ca poate o iau pe centura... si poate e mai aproape daca intru in Bucuresti prin alta parte. Dar oricum... TREBUIE sa ma descurc. Imi doresc tare mult sa fac aceasta operatie. Mai am o intrebare. Operatie se plateste in euro sau in lei la cursul zilei ??? Eu am si euro si ceva lei... dar si $. Si sa stiu daca e nevoie sa-i schimb si in ce moneda. Oricum... mai am un pic pana sa-i strang pe toti :)). Pup
salutare la totii daca imi poate spune si mie cineva ce sa fac am facut o rinoplastie la dr bratu in timisoara la clinica brol in aprilie anul acesta si acuma ma uit in oglinda si nu sunt multumit deloc...parca as avea si cearcane iar in fata e inca umflat si mare ce sa fac e posibil sa mai imi fac inca una sau ce sa fac ????? daca ma poate ajuta cineva cu orice sfat e bine venit va multumesc.
cat timp tre sa astepti sa vezi rezultatul final al operatiei ?
buna
depinde de la caz la caz. la mine a aratat bine f repede dar cam dupa 3 luni arata si mai bine. In general am vz ca dupa un an se spune ca se rezolva complet.
Pt cearcane incearca o crema speciala sau vz ca exista si plasturi pe care-i lipesti si actioneaza cateva ore. Cred ca poti sa intrebi la un dr dermatolog.
Exista multe persoane care se reoperreaza pt ca nu le place rezultatul, dar trebuie asteptat sa treaca un an intre operatii.
depinde de la caz la caz. la mine a aratat bine f repede dar cam dupa 3 luni arata si mai bine. In general am vz ca dupa un an se spune ca se rezolva complet.
Pt cearcane incearca o crema speciala sau vz ca exista si plasturi pe care-i lipesti si actioneaza cateva ore. Cred ca poti sa intrebi la un dr dermatolog.
Exista multe persoane care se reoperreaza pt ca nu le place rezultatul, dar trebuie asteptat sa treaca un an intre operatii.
merci saby...nu stiu acuma daca tre sa platesc din nou sau se tine cont de prima plata si se face un discount sau ceva.inca ceva cearcanele mi-au aparut dupa operatie nu le aveam inainte dar o sa tin cont de ce mi-ai zis.mersi mult de sfaturi si sarbatori fericite la toata lumea daca tot suntem in perioada asta:))
buna, am si eu nevoie de niste sfaturi.am 10 zile de la operatie nasul e super doar ca mai e putin umflat...de asta sunt multumita dar am in interior niste coji care imi ingreuneaza respiratia si care cand imi curat nasul cu apa de mare si vitamina a ma doare.stiti cumva ce as putea sa mai fac????multumesc...
Cred ca este normal sa mai ai coji si chiar sa fie sensibil interiorul nasului pt ca ai doar 10 zile de la operatie. Cel mai bine il intrebi pe doctorul tau ca el stie exact ce trebuie facut. Eu de ex mi-am mai curatat nasul cu betisoare pt urechi inmuiate in ser fiziologic. S-au mai luat din cojite asa, dar daca insistam se cam irita mucosa inauntru...
si nu stii cam dupa cat timp dispar???eu ma curat cu apa de mare...
As dori sa fac o operatie de rinocorectie, si m-am gandit sa o fac la clinica Nordestetica. Stiu ca dnul doctor Calota este expert in marire de sani, am citit despre multe paciente multumite. Despre operatia de corectare a formei nasului ce stiti, ii reuseste? Ce ma sfatuiti?
Am facut rinoplastia secundara am 2 luni si e fff umflat.arata mai bn acum o luna am niste edemuri ochii negrii parca sunt drac:))). Numai stiu ce sa fac si cat sa mai astept.mentionez ca nu mi se asociaza cu fata.varfu nasului imi este umflat tot astept sa mi se traga.daca ma poate ajuta cineva cu sfat as fii recunoscator. ms
Buna ziua. Sunt o fosta pacienta al dr-lui Siclovan Horia "marele medic esthetician" si vreau sa va spun ca nu este chiar asa de profesionist cum se spune si cum ii se face publicitate. Am facut o rinoplastie si vreau sa va spun ca mi-a distrus viata asa printr-o simpla operatie. M-a distrus nasul...a trebuit sa mai fac inca 2 operatii la Timisoara la un orl-ist foarte bun. Cel putin cu mine nici nu a stat inainte de operatie sa imi explice tot ce tine de o rinoplastie si tot ce implica aceasta operatie, atat psihic cat si fizic; tot ce conteaza ii sa iti ia banul chiar daca iti distruge viata...Nici nu imi place cum a iesit fizic, arata oribil, mai bine aratam inainte de operatie, pe langa faptul ca nici nu am putut respira. Asa de tare mi-a stramtat nasul ca mi s-a facut sinechie, adica cei 2 pereti laterali ai nasului aproape se lipeau de osul central al nasului. Tot ceea ce vreau sa va transmit prin acest mesaj este faptul ca inainte sa va faceti vreo operatie estetica trebuie sa va documentati foarte bine in legatura cu medicul pe care il alegeti (nu va luati dupa publicitatea de pe internet) si tot ceea ce tine de interventia respectiva, atat pe plan fizic cat si psihic. Va multumesc si aveti grija.
Buna !
Am o problema :( 1 an ma tot bate gandul sa imi fac operatie la nas, doar ca situatia e mai complicata eu am 15 ani... dar nu am incotro nu imi place deloc nasul meu plus ca e si putin stramb si mare... na nustiu eu as fii dispusa sa risc pentru ca imi doresc foarte mult aceasta operatie, dar imi e frica de ce o sa spuna doctoru adica poate nu o sa fie de acord sa mi-o faca deoarece sunt minora voi ce parere aveti ce imi propuneti sa fac ? Credeti ca ar fii bine sa imi fac asa de devreme aceasta operatie, deci multa lume mi-a spus ca inca is foarte tanara si eu o sa ma schimb cu timpu dar eu inca nu mi-am pierdut speranta, as dori sa stiu daca cunoasteti ceva persoane sau ma rog cunostinte care si-au facut rinoplastie la varsta asta va rog din tot sufletul daca stie cineva sa imi spuna sa stiu la ce ma astept :((. Va multumesc !! :*
Am o problema :( 1 an ma tot bate gandul sa imi fac operatie la nas, doar ca situatia e mai complicata eu am 15 ani... dar nu am incotro nu imi place deloc nasul meu plus ca e si putin stramb si mare... na nustiu eu as fii dispusa sa risc pentru ca imi doresc foarte mult aceasta operatie, dar imi e frica de ce o sa spuna doctoru adica poate nu o sa fie de acord sa mi-o faca deoarece sunt minora voi ce parere aveti ce imi propuneti sa fac ? Credeti ca ar fii bine sa imi fac asa de devreme aceasta operatie, deci multa lume mi-a spus ca inca is foarte tanara si eu o sa ma schimb cu timpu dar eu inca nu mi-am pierdut speranta, as dori sa stiu daca cunoasteti ceva persoane sau ma rog cunostinte care si-au facut rinoplastie la varsta asta va rog din tot sufletul daca stie cineva sa imi spuna sa stiu la ce ma astept :((. Va multumesc !! :*
Buna "Nasucuri"!
intr-o luna am operatie de rinoplastie la dl doctor Stan Vitalie.
La control mi s-a parut suuper.
Pareri si experiente cu el??????????????????? Plssss..
intr-o luna am operatie de rinoplastie la dl doctor Stan Vitalie.
La control mi s-a parut suuper.
Pareri si experiente cu el??????????????????? Plssss..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Nu se vindeca nasul
- 7senzatie nervanta: nas infundat
- 4ORL - rana in nas
- 5herpes la nas
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 13Nas infundat
- 4Curge nasul non stop
- 2Bubita in nas
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 11rana in interiorul nasului
- 9Este indicata cauterizarea nazala?
- 1am suflat nasul mai puternic si apoi imediat mi-a dat sangele
- 9mucus alb din nas in gat
- 24OPERATIE RINOPLASTIE BUCURESTI
- 1Umflatura in spatele găurii din cartilaj
- 0Rinoplastie
Mai multe informații despre: Rinoplastia Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: