Rinoadenoidita
Buna ziua. Am un baiat de 12 ani, care raceste destul de des. Incepand din noiembrie anul trecut a racit de 4 ori, am am fost la ORL si a facut nebulizari cu dexametazona, gentamicina si ser fiziologic + picaturi nazale cu rifampicina cu ser efedrinat, la interval 2 luni a racit iar, curgea nasul purulent, tuse groaznica, consultat de medicul pediatru, i-a prescris Klacid 10 zile, cu sinupret si aerius, mucozitatile au cedat ( nu mai erau galbene) dar nu au disparut. Am ajuns la ORL, a luat parasinus, aerius, vit c, tobradex si colargol. Mucozitatile nu au cedat si i-a prescris mai departe nasonex, vibrocil si biorinil alternativ.
Am luat o luna echinaceea. Acum 2 zile a inceput sa-i curga nasul (mucozitatile sunt galbene), i-am pus picaturi cu vibrocil, apa de mare, dar nu cedeaza sunt tot galbene dimineata. Sunt disperata si asi dori sa stiu ce pot sa-i dau.
Multumesc.
Am luat o luna echinaceea. Acum 2 zile a inceput sa-i curga nasul (mucozitatile sunt galbene), i-am pus picaturi cu vibrocil, apa de mare, dar nu cedeaza sunt tot galbene dimineata. Sunt disperata si asi dori sa stiu ce pot sa-i dau.
Multumesc.
4 comentarii
faceti o radiografie SAF sa vedeti ce forma de sinuzita are
pe forum gasiti cum se faci inhalatii, aromoterapie si spalaturi nazale
pe forum gasiti cum se faci inhalatii, aromoterapie si spalaturi nazale
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. Ii fac spalaturi nazale cu musetel de azi, citind pe forum despre acest lucru. Ultimul medic ORL dupa ce i-a facut un examen fibroscopic, mi-a spus ca polipii sunt problema si de aici mucozitatile. Nu stiu cat de mari sunt ca sa il operez si ca pt. ca nu am fost de acord, i-a dat ultimul tratament care a functionat.
Multumesc
Multumesc pentru raspuns. Ii fac spalaturi nazale cu musetel de azi, citind pe forum despre acest lucru. Ultimul medic ORL dupa ce i-a facut un examen fibroscopic, mi-a spus ca polipii sunt problema si de aici mucozitatile. Nu stiu cat de mari sunt ca sa il operez si ca pt. ca nu am fost de acord, i-a dat ultimul tratament care a functionat.
Multumesc
Buna ziua,
Cred ca am gresit, examenul facut de medicul ORL este endoscopie nazala, daca spun bine. Multumesc
Cred ca am gresit, examenul facut de medicul ORL este endoscopie nazala, daca spun bine. Multumesc
polipii, in mod normal... se micsoreaza fiziologic pana la 10_11 ani
daca sunt polipii si acum si nu.l operati...are sanse sa sufere de probleme orl...toata viata
daca sunt polipii si acum si nu.l operati...are sanse sa sufere de probleme orl...toata viata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 107rinoadenoidita?
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 105Rinoadenoita... copil de 3 ani si 4 luni
- 3Rinoadenoidita la copil de 3 ani
- 2rinoadenoidita cronica
- 2rinoadenoidita va rog sa ma ajutati
- 2sfatul unui medic homeopat
- 1rinoadenoidita cronica?
- 1decongestionante nazale in exces
- 3Rinoadenoidita recurenta copil 2 ani jumate
- 0Rugăminte - Rinoadenoidita acută, otită medie fiica mea, în vârstă de 1,9 luni
Mai multe informații despre: rinoadenoidita