rinoadenoidita cronica?
Buna ziua,
Baiatul meu de 7 ani a facut febra 37, 5 in urma cu 3 zile, nas infundat, secretii apoase, dimineata sunt usor purulente, respira greu, pe gura, sforaie noaptea. De atunci febra a inceput sa creasca, acum ajungand la 39 noaptea. Ziua face febra usoara 37.5 doar o data si noaptea creste la 39.Am urmat ratament cu nurofen, picaturi bixtonim doar seara si ziua pic cu sare de mare, aerosoli cu ulei de eucalipt si ceai de musetel.Febra persista si nasul e tot infundat. Azi am facut analize de sange, urina, ex nazal si faringian insa doar cele de sange si urina au fost gata trombocite mici 151000mm3, vsh mare 28mm/h, creatinina serica mica, si corpi cetonici prezenti in urina. Doctorul de familie ne/a prescris zinnat pastile de 125mg, (2-0-1), picaturi cu gentamicina in nas, nurofen. Este foarte sensibil. Raceste foarte des si face febra aproape intotdeauna.Trece greu, astfel ajungand sa faca deseori otita. Luna aceasta si si anterioara a mai primit antibiotic pt o tuse suparatoare fara flegma care se incapatana sa treaca. Credeti ca ar trebui sa scoatem polipii si amigdalele?
Baiatul meu de 7 ani a facut febra 37, 5 in urma cu 3 zile, nas infundat, secretii apoase, dimineata sunt usor purulente, respira greu, pe gura, sforaie noaptea. De atunci febra a inceput sa creasca, acum ajungand la 39 noaptea. Ziua face febra usoara 37.5 doar o data si noaptea creste la 39.Am urmat ratament cu nurofen, picaturi bixtonim doar seara si ziua pic cu sare de mare, aerosoli cu ulei de eucalipt si ceai de musetel.Febra persista si nasul e tot infundat. Azi am facut analize de sange, urina, ex nazal si faringian insa doar cele de sange si urina au fost gata trombocite mici 151000mm3, vsh mare 28mm/h, creatinina serica mica, si corpi cetonici prezenti in urina. Doctorul de familie ne/a prescris zinnat pastile de 125mg, (2-0-1), picaturi cu gentamicina in nas, nurofen. Este foarte sensibil. Raceste foarte des si face febra aproape intotdeauna.Trece greu, astfel ajungand sa faca deseori otita. Luna aceasta si si anterioara a mai primit antibiotic pt o tuse suparatoare fara flegma care se incapatana sa treaca. Credeti ca ar trebui sa scoatem polipii si amigdalele?
1 comentarii
obligatoriu
at intarziat deja cam 2 ani...si nu ati facut nici un bine copilului protejandul de operatie
at intarziat deja cam 2 ani...si nu ati facut nici un bine copilului protejandul de operatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Febra copil, rosu in gat
- 1febra la copii de 2 ani si 7 luni
- 5Stafilococ auriu fetita de 1 an si 9 luni
- 3am nevoie de o recomandare...
- 4baietel - febra de trei zile
- 8Schimbarea mediului pt bebe
- 0temperatura intre 34.3-35.7 la copil de 1 an si 4 luni dupa febra de 39.8
- 0Analize copil doi ani jumatate
- 6fetita de cand a intrat in colectivitate are laringite, bronsite, febra
- 1iritatie la fundulet
- 3recomandare medic pediatru Cluj pentru: febra, roşu în gat otite si bronşite
- 1decongestionante nazale in exces
- 4Rog ajutor de la Un Dr PEDIATRU REPEDE
- 1febra si nu are nimic
- 0Copil 2 ani
- 3Ce antitermice trebuie să am in casa
- 0Febra bebelus 1 an
- 3Rinoadenoidita recurenta copil 2 ani jumate
- 0Copil de 3 ani - febra si durere de cap la 5 zile dupa tratament cu antibiotice
Mai multe informații despre: Febra la copii rinoadenoidita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: