Rh negativ - a doua sarcina
Buna ziua, am Rh negativ, o nastere(un baietel de un an si 4 luni). In urma acesteia am primit vaccinul pt imunizare anti D. Intrebarea mea este cand pot sa fac al doilea copil? Am inteles ca trebuie sa astept 3 ani pana la urmatoarea sarcina dar as vrea sa aud si alte sfaturi. Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Puteti ramane din nou insarcinata si sa pastrati sarcina dar trebuie monitorizat titrul anticorpilor anti-Rh.
O zi placuta!
Puteti ramane din nou insarcinata si sa pastrati sarcina dar trebuie monitorizat titrul anticorpilor anti-Rh.
O zi placuta!
Buna ziua,
am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu toate informatiile pe care le puteti avea in legatura cu situatia in care as mai putea ramane insarcinata avand in vedere urmatoarele: am rh- iar sotul are rh+, am nascut doi copii sanatosi, iar al treilea a murit dupa o zi, nereusind sa primeasca transferul de sange. Primul copil are rh-, al doilea rh+, al treilea rh+. Am inteles ca daca ar avea rh- nu ar fi probleme. Am 43-44 ani.
am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu toate informatiile pe care le puteti avea in legatura cu situatia in care as mai putea ramane insarcinata avand in vedere urmatoarele: am rh- iar sotul are rh+, am nascut doi copii sanatosi, iar al treilea a murit dupa o zi, nereusind sa primeasca transferul de sange. Primul copil are rh-, al doilea rh+, al treilea rh+. Am inteles ca daca ar avea rh- nu ar fi probleme. Am 43-44 ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 3rh pozitiv in sarcina
- 3eu - rh negativ, sotul - rh pozitiv
- 2RH negativ
- 6help me urgent: Este posibil sa avortez dupa amniocenteza?
- 3rh negativ
- 3RH negativ
- 61Vaccinul anti D
- 5Pot ramane insarcinata?
- 4rh negativ
- 3rh negativ.. imi doresc inca un copil
- 3Buna, am o intrebare! Am rh negativ iar sotul pozitiv...
- 0Rh negativ - eu, Rh pozitiv - el
- 1124 bătăi/minut
- 1Rh Negativ
- 0Ajutor - Eu am rh - iar sotul este rh +
- 1Am Rh negativ !
- 1E posibil ca doi parinti cu RH pozitiv sa aiba un fiu cu RH negativ?
- 0Probleme cu rh ul
Mai multe informații despre: rh negativ