Sarcini pierdute- Rh negativ
O cunostinta de a mea a pierdut 4 sarcini in decurs de 1 an.Este posibil din cauza ca ea are RH negativ si sotul RH Pozitiv sa fi pierdut toate sarcinile? Ea are 36 de ani si nu are alti copii. Mentionez ca si-a facut injectia imunoglobulina anti D dar nu s-a incadrat in cele 72 de ore si-a facut-o mult mai tarziu.Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
da este posibil ca incompatibilitatea de Rh sa cauzeze avortul spontan, este insa nevoie sa faca analize mai amanuntite pentru a depista cauza pierderii sarcinilor; sunt mai multe cauze care pot provoca avortul spontan, printre acestea se numara si Rh-ul negativ. Va rugam sa ii recomandati sa consulte un medic care o poate ajuta cu recomandarea analizelor premergatoare unei sarcini si care o poate ajuta prin conduita medicala potrivita si sa duca o sarcina la termen,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
da este posibil ca incompatibilitatea de Rh sa cauzeze avortul spontan, este insa nevoie sa faca analize mai amanuntite pentru a depista cauza pierderii sarcinilor; sunt mai multe cauze care pot provoca avortul spontan, printre acestea se numara si Rh-ul negativ. Va rugam sa ii recomandati sa consulte un medic care o poate ajuta cu recomandarea analizelor premergatoare unei sarcini si care o poate ajuta prin conduita medicala potrivita si sa duca o sarcina la termen,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 3rh pozitiv in sarcina
- 2RH negativ
- 5RH pozitiv si RH negativ... de ce reprezinta o problema?
- 6help me urgent: Este posibil sa avortez dupa amniocenteza?
- 3rh negativ
- 3RH negativ
- 61Vaccinul anti D
- 4rh negativ
- 3rh negativ.. imi doresc inca un copil
- 0eu RH negativ, sotul RH pozitiv
- 0Rh negativ - eu, Rh pozitiv - el
- 3mama rezus negativ tata rezus pozitiv
- 1Necazuri cu rH-ul
- 1Sarcina cu 18 saptamani
- 2Rh negativ - a doua sarcina
- 0Ajutor - Eu am rh - iar sotul este rh +
- 1E posibil ca doi parinti cu RH pozitiv sa aiba un fiu cu RH negativ?
Mai multe informații despre: rh negativ