Necazuri cu rH-ul
Buna ziua,
Daca mama are Rh negativ, tata pozitiv, eu m-am nascut la a doua sarcina (prima fiind avort), am Rh pozitiv, in 1968 exista vaccinul acesta ce se da acum dupa prima sarcina ? Ca mama nu stiu daca l-a facut sau nu, si eu am dezvoltat in timp mari probleme de sanatate (de mic am facut astm bronsic, insuficienta respiratorie), am sindromul Gilbert, si la maturitate probleme neuro-chimice (depresii). As dori sa stiu daca are legatura si daca pot face ceva sa-mi imbunatatesc calitatea vietii. Multe multumiri,
Stima.
Daca mama are Rh negativ, tata pozitiv, eu m-am nascut la a doua sarcina (prima fiind avort), am Rh pozitiv, in 1968 exista vaccinul acesta ce se da acum dupa prima sarcina ? Ca mama nu stiu daca l-a facut sau nu, si eu am dezvoltat in timp mari probleme de sanatate (de mic am facut astm bronsic, insuficienta respiratorie), am sindromul Gilbert, si la maturitate probleme neuro-chimice (depresii). As dori sa stiu daca are legatura si daca pot face ceva sa-mi imbunatatesc calitatea vietii. Multe multumiri,
Stima.
1 comentarii
Bună, sigur că se poate. Intervenţiile psihologice au avansat şi acum există intervenţii pentru promovarea stării de bine şi îmbunătăţirea vieţii. Îţi recomand să nu ţii cont foarte mult de contribuţia biologică în declanşarea problemelor psihice, fiindcă doar astfel vei dezvolta autonomie şi suficientă iniţiativă pentru gestionarea schimbării într-un sens favorabil.
Cu bine,
C.A.N.
Cu bine,
C.A.N.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 27rh negativ in sarcina
- 3rh pozitiv in sarcina
- 3eu - rh negativ, sotul - rh pozitiv
- 4postinor 2 si rh negativ
- 6help me urgent: Este posibil sa avortez dupa amniocenteza?
- 6am aflat ca am RH negativ si sotul RH pozitiv - sfaturi
- 0vaccin anti rh negativ
- 9dublu test si mi-a iesit risc de sindrom Down
- 3RH negativ
- 0Mama rh negativ tatal rh pozitiv
- 2Rh negativ - a doua sarcina
- 3Am rh negativ si sunt la a doua sarcina
- 1124 bătăi/minut
- 0Ajutor - Eu am rh - iar sotul este rh +
- 1Am Rh negativ !
- 0Nu am făcut vaccin RH dupa nastere
- 0Probleme cu rh ul