Posibil sa am candidoza, cum se trateaza
Buna, in urma cu 2 zile am facut sex cu prietena, ea avea de 1 saptamana o scurgere albicioasa, dar nu am tinut cont de asta si am facut sex neprotejat, in schimb, dupa cateva ore de actul sexual, mi'au aparut pe capul penisului, bubite mici si rosii, fiind iritante, si provoaca mancarimi, iar dupa o zii, a inceput sa mi se ia un strat subtire de piele, va rog sa imi spuneti cum ma pot trata, si ce fel de unguent sa folosesc, multumesc!
4 comentarii
Sa mergi la dermato-venerolog si prietena la ginecolog..si protectie pana la vindecare sau abstinenta ar fi ideala..
eu vroiam sa stiu daca este candidoza, si daca da, cu ce o pot trata
Nu putem stii ce ai cu exactitate, numai un medic iti poate confirma..
Buna ziua,
Probabil ca aveti candidoza. Puteti utiliza local un antimicotic (Pimafucin crema de 2 ori pe zi).
Partenera sexuala este obligatoriu sa se trateze si ea ( dupa un consult ginecologic) iar abstinenta sexuala pe perioada tratamentului este obligatorie.
Numai bine,
Probabil ca aveti candidoza. Puteti utiliza local un antimicotic (Pimafucin crema de 2 ori pe zi).
Partenera sexuala este obligatoriu sa se trateze si ea ( dupa un consult ginecologic) iar abstinenta sexuala pe perioada tratamentului este obligatorie.
Numai bine,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9candidoza veche
- 25Tratamentul homeopatic în candidoză
- 0Candidoza sau hpv?
- 3Candida - nu stiu cum sa scap de ea
- 11Candidoza vaginala
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 3Candida la barbati!
- 4Tratament candida
- 2Problema mare cu secretiile :(
- 3Candidoza in mai multe zone, tract urinar, ureche, mancarimi zona anala
- 4Secretie alba la barbat
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 1candidoza sau nu?
- 0Tratament CANDIDA la barbati
- 5Candida
- 0candidoza..
- 0Candida
- 0Ma pot reinfecta cu Candida daca iau tricou purtat inainte de tratament?
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: