Focar inflamator celule mastoidiene
Bunaziua Domnule doctor Flueraru Valeriu. Zilele acestea am facut RMN cerebral copilului 1, 7 ani.
În rezultat, s-a stabilit: în proiectia celulelor aerate mastoidiene se determina două focare (0, 5 cm x 0, 55cm pe dreapta si 0, 35 cm x 0, 4 cm pe stînga cu RM hiperintens in T2, T2 tirm df - date caracteristice pentru proces inflamator. Ni s-a recomandat consultatia medicului ORL.
Pina ajungem la medicul ORL, as vrea sa stiu ce ar putea fi, cit de grav este, care este tratamentul si cum influenteaza auzul copilului. Multumesc mult. O zi frumoasa.
În rezultat, s-a stabilit: în proiectia celulelor aerate mastoidiene se determina două focare (0, 5 cm x 0, 55cm pe dreapta si 0, 35 cm x 0, 4 cm pe stînga cu RM hiperintens in T2, T2 tirm df - date caracteristice pentru proces inflamator. Ni s-a recomandat consultatia medicului ORL.
Pina ajungem la medicul ORL, as vrea sa stiu ce ar putea fi, cit de grav este, care este tratamentul si cum influenteaza auzul copilului. Multumesc mult. O zi frumoasa.
2 comentarii
si Eu asi vrea sa stiu.. care au fost acele indicatiii si acele probleme de sa ajuns sa faceti deja un RMN la un copil ???
Problema e ca copilul este diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala. De catre medicul audiolog ni s-a recomandat consultul neurologului, Neurologul ne-a recomandat sa facem RMN.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Ce inseamna ventricul marit ?
- 1Interpretare RMN cerebral
- 1Rmn sau Ct
- 0interpretare RMN cerebral
- 1Rmn encefal
- 0Interpretare RMN
- 1Carvenom 6mm
- 0Durere de cap!
- 1Rezultat RMN
- 0Priza de contrast interpretare IRM
- 0RMN cu angio-modificare va rog ajutati-ma
- 0Interpretare RMN cerebral
- 4Bucla AICA la baza CAI drept, cu fin contact vasculo-nervos.
- 0De ce la RMN și tomograf cerebral mi-a ieșit totul normal?
- 0Tulburarii de irigatie cerebrala
- 0RMN? O parere va rog
- 2Glioze medulare
- 2RMN cerebral cu substanta
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: