Rezultat Fsh

Am 25 ani, sex M. Am facut niste analize printre care si FSH (1, 1 mul/ml - valori normale 1, 5 - 12, 4). Restul sunt in limite normale.
Se poate vindeca ?
Va multumesc !
Se poate vindeca ?
Va multumesc !
2 comentarii
0
23-12-2008, ora 20:16
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Salut,
Dupa cum stii, FSH-ul este hormonul foliculostimulant, secretat de adenohipofiza (lobul anterior al hipofizei), sub actiunea FSH-RH, foliberina secretata de hipotalamus.
La barbat, FSH stimuleaza secretia de androgen binding protein la nivelul celulelor Sertoli si prin intermediul acesta stimuleaza spermatogeneza.
O cantitate mai mica afecteaza procesul de spermatogeneza la care participa pe langa FSH si testosteronul.
Pt. a regla aceasta secretie trebuie sa iei ceea ce ti-am spus pe mess; este un produs natural, de zeci de ori mai bun decat orice produs alopat!
Numai Bine, multa sanatate si Sarbatori fericite!
Dupa cum stii, FSH-ul este hormonul foliculostimulant, secretat de adenohipofiza (lobul anterior al hipofizei), sub actiunea FSH-RH, foliberina secretata de hipotalamus.
La barbat, FSH stimuleaza secretia de androgen binding protein la nivelul celulelor Sertoli si prin intermediul acesta stimuleaza spermatogeneza.
O cantitate mai mica afecteaza procesul de spermatogeneza la care participa pe langa FSH si testosteronul.
Pt. a regla aceasta secretie trebuie sa iei ceea ce ti-am spus pe mess; este un produs natural, de zeci de ori mai bun decat orice produs alopat!
Numai Bine, multa sanatate si Sarbatori fericite!

Buna seara, mi am făcut și eu fsh și mi-a ieșit puțin mărit
Mi a ieșit 12.8, limita normala e de 12.4
Nu e așa mare diferența, care e cauza ?
Mi a ieșit 12.8, limita normala e de 12.4
Nu e așa mare diferența, care e cauza ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: