hernie de disc

am facut un RMN iar rezultatul este acesta. Hiposemnal T2 de deshidratare discala la nivel L4-L5, L5-S1.
Hernie de disc mediana L4-L5 cu compresiune asupra sacului dural si a radacinilor spinale L5 bilateral.
Hernie de disc medio-laterala dreapta L5-S1 cu compresiune radiculara S1 dreapta.asi dori sa stiu daca este ceva grav sau nu trebuie sa i-mi fac griji.va multumesc.
Hernie de disc mediana L4-L5 cu compresiune asupra sacului dural si a radacinilor spinale L5 bilateral.
Hernie de disc medio-laterala dreapta L5-S1 cu compresiune radiculara S1 dreapta.asi dori sa stiu daca este ceva grav sau nu trebuie sa i-mi fac griji.va multumesc.
1 comentarii

depinde ce probleme cauzeaza herniile de disc?
chiar si o hernie de dimensiuni mici intr-un loc nefericit poate provoca probleme masive (incontinenta, pareze) si o hernie de dimensiuni mari poate sa nu creeze nici o problema pacientului. dupa studii recente, cam 20% din populatie are diferite hernii de disc si marea majoritate nu au nici o problema cu ele. deci nu imaginea conteaza ci problemele pacientului
chiar si o hernie de dimensiuni mici intr-un loc nefericit poate provoca probleme masive (incontinenta, pareze) si o hernie de dimensiuni mari poate sa nu creeze nici o problema pacientului. dupa studii recente, cam 20% din populatie are diferite hernii de disc si marea majoritate nu au nici o problema cu ele. deci nu imaginea conteaza ci problemele pacientului

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hernie de disc operata
- 5este hernie de disc sau tot lombosciatica?
- 3Hernie de disc
- 20osteocondrita disecanta si hernie de disc C3
- 16hernie de disc
- 9hernie de disc
- 13semiparaza de sciatic popliteu intern dupa operatia reusita de hernie de disc
- 0hernie de disc t11-t12 cu sciatica si scolioza
- 3hernie de disc la L5-L4si L5-S1, pareza pe nerv stang
- 1hernie de disc
- 10hernie de disc - operatie urgenta?
- 6recidiva hernie disc de 2 ori cer o parere
- 2ozonoterapia este o solutie macar pentru indepartarea durerilor?
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 1Durere lombara si hernie de disc?
- 0A scapat cineva fara operatie, de hernie de disc?
- 7Dureri groaznice dupa operatie de hernie de disc L4-L5
- 0Un medic bun, va rog! operata de hernie de disc L5-S1
- 1Hernie de disc
- 0Bună seara - Prolaps discal L5. Sunt de operat?
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: