hernie de disc
am facut un RMN iar rezultatul este acesta. Hiposemnal T2 de deshidratare discala la nivel L4-L5, L5-S1.
Hernie de disc mediana L4-L5 cu compresiune asupra sacului dural si a radacinilor spinale L5 bilateral.
Hernie de disc medio-laterala dreapta L5-S1 cu compresiune radiculara S1 dreapta.asi dori sa stiu daca este ceva grav sau nu trebuie sa i-mi fac griji.va multumesc.
Hernie de disc mediana L4-L5 cu compresiune asupra sacului dural si a radacinilor spinale L5 bilateral.
Hernie de disc medio-laterala dreapta L5-S1 cu compresiune radiculara S1 dreapta.asi dori sa stiu daca este ceva grav sau nu trebuie sa i-mi fac griji.va multumesc.
1 comentarii
depinde ce probleme cauzeaza herniile de disc?
chiar si o hernie de dimensiuni mici intr-un loc nefericit poate provoca probleme masive (incontinenta, pareze) si o hernie de dimensiuni mari poate sa nu creeze nici o problema pacientului. dupa studii recente, cam 20% din populatie are diferite hernii de disc si marea majoritate nu au nici o problema cu ele. deci nu imaginea conteaza ci problemele pacientului
chiar si o hernie de dimensiuni mici intr-un loc nefericit poate provoca probleme masive (incontinenta, pareze) si o hernie de dimensiuni mari poate sa nu creeze nici o problema pacientului. dupa studii recente, cam 20% din populatie are diferite hernii de disc si marea majoritate nu au nici o problema cu ele. deci nu imaginea conteaza ci problemele pacientului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14hernia de disc
- 3Hernie de disc cu lombosciatica dreapta
- 2hernie de disc grava?
- 4Exista rezolvare pentru urmatorul rezultat RMN ?
- 14Fizic sau psihic?
- 4sarcina dupa HDL operat
- 5in urma unui RMN... hernie de disc
- 0posibila hernie de disc
- 6hernie de disc, amorteli in zona genitala si anala si nu simt cand am scaun, ma ridic f greu
- 7dureri ale degetelor de la maini
- 1Ce inseamana hernie de disc C6-C7 paramediana dreapta- se trateaza?
- 0hernie de disc t11-t12 cu sciatica si scolioza
- 0operatie de hernie
- 4tratament nou pentru protruzia si hernia de disc
- 4Hernie de disc?
- 1Hernie de disc mediana
- 1Trei hernii de disc lombare si doua cervicale
- 0Recomandare operatie Hernie de Disc Lombara
- 2Hernie de disc
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: