reumatism
rezultate analize: VSH- 20; FIBRINOGENEMIE 710;ASLO 300; PROTEINA C REACTIVA - prezent si din cate am inteles leucocite 12.000.
diagnostig posibil: reumatism
spuneti-mi va rog mult numarul leucocitelor ar trebui sa ma ingrijoreze?
diagnosticul de reumatism este oare corect?
mi s-a recomandat ca femeie-29ani-sa-mi fac testul papanicolau
multumesc si multa sanatate!
nu stiu daca am postat bine aici intrebarea insa va rog mult daca am gresit sa ma indrumati catre sectiunea corecta.multumesc
diagnostig posibil: reumatism
spuneti-mi va rog mult numarul leucocitelor ar trebui sa ma ingrijoreze?
diagnosticul de reumatism este oare corect?
mi s-a recomandat ca femeie-29ani-sa-mi fac testul papanicolau
multumesc si multa sanatate!
nu stiu daca am postat bine aici intrebarea insa va rog mult daca am gresit sa ma indrumati catre sectiunea corecta.multumesc
4 comentarii
nr de leucocite este 4000-8000.nr lor crescut se poate intalnii in:infectii, traumatisme, interventii chirurgicale, boli neoplazice, infart miocardic acut.valorile normale pt ASLO sunt de 200ulml.la valoarea dumneavoasrta de 300..e posibil ca diagnosticul primit sa fie corect.mai consultai si un alt medic daca nu sunteti sigura de diagnosticul primit.valorile pt VSH sunt de 6-13mmh.nici aici nu stati prea bine.multa sanatate.
proteina C reactiva ar trebui sa fie negativa normal.
VSH crescut, Fibrinogen crescut, proteina C reactiva prezenta, toate acestea sunt caracteristice pentru un sindrom inflamator; leucocitele sunt si ele mari, si cred ca prin cresterea neutrofilelor, reflectand o infectie; ASLO este de asemenea mare; toate aceste modificari sustin diagnosticul de reumatism articular acut; ar trebui sa mergeti la un medic de familie sau internist pentru un examen clinic( evidentierea afectarii articulare, alte modificari); de asemenea ar fi necesar un exudat faringian; Si trebuie sa incepi un tratament corespunzator, cu o penicilina, sub supraveghere; Numai bine
Buna seara. Reumatismul articular acut se vindeca in urma tratamentului cu penicilina? Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la schimbarea vremii - chiar nimic nu ajuta ?!
- 2Plasture contra durerii
- 2noduli de la moldamin
- 4Reumatism
- 16Amigdale si reumatism
- 10ma doare articulatia genunchiului
- 23ma doare fiecare articulatie
- 3Cum se trateaza naturist reumatismul?
- 3Reumatism, dar de care?
- 0Nevralgie intercostala Vs. Reumatism cardiac
- 4de la 15 ani am reumatism articular
- 4Reumatism pe nerv
- 4Tumefierea articulatiilor
- 2Dureri de maini si picioare
- 1ce tratament se poate lua in cazul unui reumatism?
- 1Psoriazis, stomatita aftoasa si reumatism
- 2Boala cu afectare coxofemurala.
Mai multe informații despre: reumatismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: