Respiratie ciudata ca a unui porc, horcane pufaie sforaie
Buna seara
Bebusul meu de 2luni respira foarte ciudat parca are ceva in nas si pe gat...a fost la ORL mi-a zis ca sunt polipii sa nu imi fac griji, mi-a dat o solutie de nas.dupa cateva zile statea in pat langa mine si aud cum incepe sa traga dintr.o data aer si nu putea, a inceput sa faca ca un horcanit pur si simplu se astupa de parca avea ceva pe nas si nu il lasa sa respire, l.am scos afara la aer l.am batut usor pe spate si si-a revenit.
Nu inteleg ce poate fii! Se aude foarte ciudat, nici nu pot exprima !
Bebusul meu de 2luni respira foarte ciudat parca are ceva in nas si pe gat...a fost la ORL mi-a zis ca sunt polipii sa nu imi fac griji, mi-a dat o solutie de nas.dupa cateva zile statea in pat langa mine si aud cum incepe sa traga dintr.o data aer si nu putea, a inceput sa faca ca un horcanit pur si simplu se astupa de parca avea ceva pe nas si nu il lasa sa respire, l.am scos afara la aer l.am batut usor pe spate si si-a revenit.
Nu inteleg ce poate fii! Se aude foarte ciudat, nici nu pot exprima !
3 comentarii
Cum este alimentat copilul??
Regurgiteaza în somn??
Regurgiteaza în somn??
Buna seara domnule doctor..am si eu o fetita de 8 ani jumate si horcaie si trage mucii in gat continuu si nici la scoala nu poate merge ca face un zgomot ingrozitor..sunt disperata si nu stiu unde sa mai merg cu ea.Am mers la clinica particulara in italia unde locuiesc si au zis ca e un viciu.Am mers aici in Romania la particular si nici nu au asezat.o bine pe scaun ca horcaia si tragea in gat un fel de muc..si au zis ca diacnosticul deja il au..polipi..care dk nu ii trece cu medicament intr.o luna sa ne vedem la operatie..are un spray nazal tonimer si un altul Nasonex...ce ma sfatuiti?? Ca nu ii trece.Are aproape o luna de cand il dau si la inceput facea mai rar...acum de cateva zile face la fel ca si cand nu isi face efectul deloc..va multumesc
1. Da polipii. Vegetații le adenoide la copii Dac sunt măriți în volum. Trebuie operati
2. Mai corect este sa tratam Cauza ptoblemelor
O cauza sunt Alimentele producătoare Mucus. Ele trebuie excluse complet din alimentație. Fiindcă ele aduc acel mucus în nas prin sistemul limfatic. Din intestin
Alta cauza este refluxul gastroesofagian în somn. Provocat de fructele consumate seara după cina sau de alimentele cu Oțet. Lamai. Usturoi. Prajeli la cina
Acidul gastric urca în somn și arde gatul pana sus.. În spatele nasului
2. Mai corect este sa tratam Cauza ptoblemelor
O cauza sunt Alimentele producătoare Mucus. Ele trebuie excluse complet din alimentație. Fiindcă ele aduc acel mucus în nas prin sistemul limfatic. Din intestin
Alta cauza este refluxul gastroesofagian în somn. Provocat de fructele consumate seara după cina sau de alimentele cu Oțet. Lamai. Usturoi. Prajeli la cina
Acidul gastric urca în somn și arde gatul pana sus.. În spatele nasului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Nasuc care da impresia ca bebelusa sfora hornaie
- 1ochisori lacrimand si horcaieala in respiratie
- 1Bună seara - fetița mea de la 4 luni are un respirat șuierator
- 0Băiețel de 8 luni respiră ca un câine
- 2Baiatul meu de 1 an si 9 luni, haraie pe nas de o luna și o saptamana
- 0Nas înfundat bebe de 2 lunite
- 1Bebe de o luna pufaie și haraie
- 0Mihnea 9 luni și 2 săptămâni, se aude un horcait
- 2Bebe are un fornait ciudat de la nastere
- 0Nas infundat, respiratie greoaie.
- 0Congestie nazala bebe