Nasuc care da impresia ca bebelusa sfora hornaie

05-01-2016
Mihaela2689
Nu este medic/terapeut
Mihaela2689
Fetita mea in varsta de o luna si doua saptamani de cand am nascuto are un hornait zgomotos la iesirea din spital mi sa spus ca nu este curatata bine si sa i pun ser in nasuc si sa o aspir cea ce si fac ba chear mai mult am fost la medicul ei si ne a dat vitamina C si Colargol 1â„… timp de 7 zile dar ea hornaie la fel tin sa mentionez ca nu este tot timpul acest hornait si mucusul asiprat din nas este de culoare alba usor transparenta ce pot face in cazul acesta.
5 comentarii
0
05-01-2016, ora 15:24
Mihaela2689
Nu este medic/terapeut
Mihaela2689
Nu imi raspunde nimeni si mie doar ce vizitati postarea atat.
0
10-01-2016, ora 17:38
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Nu este nimic de facut, este o stare de barbotaj foringian si nu are nicio semnificatie patologica.
0
15-06-2017, ora 10:20
alimaria
Nu este medic/terapeut
alimaria
Si baietelul meu la fel face parca haraie pe nasuc...chiar si dupa ce il aspir. Pediatra ne a dat vitamina c 5 pic dimineata si seara si panadol 20 ml dim si seara 3 zile...bebele meu stranuta de 3-4 ori odata si rar tuseste si are mucisorii verzui, mai are si albii.
Multa sanatate tuturor copiilor!!
0
29-12-2017, ora 18:38
L.A.S
Nu este medic/terapeut
L.A.S
Si noi avem aceeasi problema nas infundat, initial am tratat o ca pe o raceala, ser fiziologic Panadol ca ambroxol picaturi Pentru bebelusa de numai o luna, dupa consult a doi Medici Pediatri si dupa 2 sapt tot aveam nasul infundat harait si jn mucus intre nas si gat care Nu iese cu nimic batista bebelusului 5 ml ser fiziologic nici aerosolii n au ajutat am luat dezumidificator caci in camera se facea ingrasie, nimic n a ajutat am ajuns la ORL unde Bebe a fost consultat si ne a asigurat ca Nu are nimic problema era esofagita de reflux la Un bebe alaptat exclusiv va trebui Sa schimb alimentatia mea ca mama nu lactate grase nu grasimi prajeli citrice nuci ce aveam in alimentatie.
0
31-03-2018, ora 06:33
Apr
Nu este medic/terapeut
Apr
Buna!
Ma intereseaza ce remedii ati gasit pentru secretie in gat si hornaiala. Nici la noi nu a functionat cu aspirarea nasucului...
Pentru L.A.S. cum s-a rezolvat problema pana la urma? A functionat cu dieta? Si noi avem aceeasi problema, Bebe are doar 6 saptamani, culmea e ca si eu am peste noapte secretie in gat. Folosim umidificator, dar problema persista...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Respirație zgomotoasă la bebeluș
  •