Baiatul meu de 1 an si 9 luni, haraie pe nas de o luna și o saptamana
Buna seara! Am un băiat de 1 an si 9 luni. In urma cu 2 luni am început cresa, a racit în nenumărate rânduri si de o luna și o saptamana, a rămas cu o haraiala pe nas care se simte pe piept și spate. Aceasta haraiala o are doar în timpul somnului si în anumite poziții. Am facut aerosoli cu fluimucil + ser fiziologic si degeaba. Va rog sa ma ajutați!
2 comentarii
Buna dimineata
Din pacate acesta este neajunsul cu integrarea in colectivitatile de copii, fac frecvente rinite si rinofaringite, unii de la altii. Pe de alta parte, trebuie sa vedem partea buna a acestui aspect, in sensul ca isi dobandesc si consoldeaza propria imunitate. Veti rezolva problema daca veti intrerupe frecventarea cresei, un timp. Se aude acel zgomot, in pozitiile culcate ale micutului, pt ca, in acele pozitii se aplatizeaza, deci se ingusteaza suplimentar, caile respiratorii inflamate, deci deja ingustate, care contin, in plus, si secretii mucoase in exces. Sanatate !
Din pacate acesta este neajunsul cu integrarea in colectivitatile de copii, fac frecvente rinite si rinofaringite, unii de la altii. Pe de alta parte, trebuie sa vedem partea buna a acestui aspect, in sensul ca isi dobandesc si consoldeaza propria imunitate. Veti rezolva problema daca veti intrerupe frecventarea cresei, un timp. Se aude acel zgomot, in pozitiile culcate ale micutului, pt ca, in acele pozitii se aplatizeaza, deci se ingusteaza suplimentar, caile respiratorii inflamate, deci deja ingustate, care contin, in plus, si secretii mucoase in exces. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Nasuc care da impresia ca bebelusa sfora hornaie
- 1ochisori lacrimand si horcaieala in respiratie
- 1Zgomot toracic
- 1sunet ciudat in gat cand trag aer in piept
- 1Bună seara - fetița mea de la 4 luni are un respirat șuierator
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar
- 0Băiețel de 8 luni respiră ca un câine
- 1Afectiuni respiratorii si digestive, haraiala piept dupa o raceala puternica
- 2Bebe are un fornait ciudat de la nastere
- 0Congestie nazala bebe
- 4Nas infundat, harcaiala
- 0Ajutați-mă! băiețel de 1 an si 8 luni care a avut Covid
- 3Respiratie ciudata ca a unui porc, horcane pufaie sforaie
- 0Bebe de 6 luni hârcâie de câteva zile
Mai multe informații despre: respiratie zgomotoasa la bebelus respiratie zgomotoasa zgomote in timpul respiratiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: