Baiatul meu de 1 an si 9 luni, haraie pe nas de o luna și o saptamana

07-11-2020
542610
Nu este medic/terapeut
542610
Buna seara! Am un băiat de 1 an si 9 luni. In urma cu 2 luni am început cresa, a racit în nenumărate rânduri si de o luna și o saptamana, a rămas cu o haraiala pe nas care se simte pe piept și spate. Aceasta haraiala o are doar în timpul somnului si în anumite poziții. Am facut aerosoli cu fluimucil + ser fiziologic si degeaba. Va rog sa ma ajutați!
2 comentarii
0
09-11-2020, ora 09:23
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Din pacate acesta este neajunsul cu integrarea in colectivitatile de copii, fac frecvente rinite si rinofaringite, unii de la altii. Pe de alta parte, trebuie sa vedem partea buna a acestui aspect, in sensul ca isi dobandesc si consoldeaza propria imunitate. Veti rezolva problema daca veti intrerupe frecventarea cresei, un timp. Se aude acel zgomot, in pozitiile culcate ale micutului, pt ca, in acele pozitii se aplatizeaza, deci se ingusteaza suplimentar, caile respiratorii inflamate, deci deja ingustate, care contin, in plus, si secretii mucoase in exces. Sanatate !
0
09-11-2020, ora 13:07
542610
Nu este medic/terapeut
542610
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul