Regiune poplitee dreapta umflata din nastere

01-07-2012
ada1234
Nu este medic/terapeut
ada1234
Buna ziua de ceva timp t0t caut pe site-uri raspunsuri la 0 pr0blema pe care 0 am din nastere insa spre dezamagirea mea nu am gasit nimic sa ma ajute! Ma intreb de ce nu am ajuns pana acum la un d0ct0r insa nu imi p0t raspunde !P0ate de teama p0ate de rusine!!!!!!!
Dar t0tusi vreau sa fiu scurta! Am 23 de ani si in spatele genunchiului am 0 umflatura!pici0arele mele sunt diferite!nu p0t purta fusta si bineinteles k s 0bserva si prin pantal0ni mulati! Din cate am citit aceeia e z0na poplitee! Ac0l0 eu am aceasta umflatura dar pici0rul este mai gr0s si in z0na genunchiului in interi0r!intre pici0are in z0na genunchiului adica (scuzati-mi exprimarea)
As fi interesata daca este vre0 s0lutie sau cazuri asemanat0are 0peratii 0rice!
Va multumesc!
3 comentarii
0
01-07-2012, ora 17:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Umflatura este de mic copil sau a aparut dupa ce ai nascut tu ? daca a aparut dupa o nastere spune-mi cand ai nascut..Pielea de deasupra este rosie ? Zona este dureroasa ? Nu e nici o rusine sa mergi la medic, de aia studiaza acesta ani si ani, tocmai pentru a se ocupa de intreg corpul omenesc, de la cap la picior ; zilnic un medic vede zeci de oameni cu probleme, de ce tu sa nu ai curaj sa descoperi ce ai ?
0
01-07-2012, ora 18:13
ada1234
Nu este medic/terapeut
ada1234
eu nu am c0pii nu ma d0are nu e r0su e d0ar 0 chestie de estetica pana in m0mentul de fata!ma intreb daca s-ar putea rez0lva cu 0 0peratie estetica in z0na aceia sau daca se p0ate interveni daca nu e pericul0s!Dar am sa merg la un d0ct0r insa eram interesatat daca ati mai intalnit cazuri sau stiti ceva-etc
Va multumesc!
(scuzati-mi scrisul dar nu-mi merge t0ata tastatura
0
01-07-2012, ora 19:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie vazut de ce natura este acea formatiune.medicul de familie te va orienta dupa ce te va vedea..sau mergi direct la un dermatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.