Borrelia!!!
Bună ziua!Povestea mea a început acum 7 luni, mușcătură de căpușe, eritem migrator, igg si igm pozitiv antibiotic 21 de zile după 3 luni am repetat analizele igg si igm pozitiv.Am făcut testul Elisa la un spital de stat Igg negativ, igm pozitiv, line Blot Borrelia igm serologie pozitiv.Am refact blot într un laborator privat igg si igm pozitiv, comentariu:Ba-B.afzelli, Bg-B garinii, Bsp-B spielmanii, Bs-B Bulgdorferii senso strict.Am făcut între timp și RMN cerebral și cervical care a rezultat în regulă...Între timp aștept răspunsul analizei Borrelia igg igm in LCR/ser.Uimirea mea sincer este că nu primesc un tratament, nu știu dacă este de la aceea mușcătură sau mai de mult.Puteți vă rog frumos să mă sfătuiți ce sa fac?La ce medic să merg?Analizele confirmă 100% boala?Vă mulțumesc din suflet anticipat!
8 comentarii
Pai, la un virusolog, ar fi cel mai bine. La spital cand ati fost, nu ati intrebat?
De la spital am plecat cu calciu magneziu și peste 3 luni să revin la control...
Între timp aștept și răspunsul la această analiză LCR/ser...Simptome sunt, nu atât de grave încât să îmi afecteze rutina zilei, dar consider că este nevoie de un tratament pentru a nu avansa.Daca iese și această analiză pozitivă cred că o să mă programez la dr doctor Ion Bogdan.Vă mulțumesc mult
Mergeti de acum, cel mai bine, ca aia de la spital sunt dobitoci, cu cat mai repede, cu atat mai bine.
Da, mâine sun și mă programez la dânsul. Vă mulțumesc din suflet pentru încurajarea de a merge si acolo.
Bună seara!Analiza lcr/ser a ieșit negativă, dar și igg si igm ser au ieșit tot negative în acest laborator.Nu mai înțeleg nimic!!!M-am programat pe 29 la dnu dr Ion Bogdan în Târgu Mureș
Mergeti vorbiti cu medicul, cel mai bine si va spune el ce si cum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Rog, ajutor ! ma doare gatul, mai exact ma ustura, simt - seara mai ales- ganglionii reci
- 3Borelia sau boala Lyme
- 28borelioza sau boala autoimuna?
- 5Mama se simte rau din cauza tratamentului cu antibiotice pentru Borelia
- 0Boala Lyme (Borrelioza)
- 1Borelioza sau alta infectie?
- 8Lyme ori altceva?
- 3Analiza Borrelia Lyme
- 1analize borrelia
- 1Va rog, o sugestie. Minoz/Minociclina
- 0Interpretare analize boala Lyme
- 223Lyme- borelioza!!! Este cineva bolnav?
- 18Lyme.Borrelia
- 5Borelia - ajutor!
- 0Borelia
- 1Nelamuriri analiza WB Borellia IgG
- 0Ajutor !! Nu știu ce analize sa fac pentru Borelia
Mai multe informații despre: Borelioza Lyme
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: