regim alimentar numai cu pui, legume si fructe = scaun galben?
e posibil ca un regim alimentar numai cu pui, legume si fructe sa provoace un scaun galben?
pe langa regim iau si niste pastile pt un microb care mi a provocat niste pete pe piele.
sau e altceva?
pe langa regim iau si niste pastile pt un microb care mi a provocat niste pete pe piele.
sau e altceva?
3 comentarii
Scaunul galben poate fi unul normal, produs de ceea ce ai mancat sau de medicamentele luate.
Buna seara, la jum.lunii februarie am avut cateva zile in care nu piuteam sa manainc nimic: arsuri discrete, greata, varsaturi cele mai multe ca un acid, ameteli, dureri de cap. Diagnosticul d-nei dr. gastrenterolog a fost dispesie si mi-a dat tratament cu Ortanol 1/zi dim si motilium 3/zi. Dupa 6 zile tratament l-am intrerupt deoarece imi dadea dureri de cap si ameteli. am luat doar 9 zile gaviscon 1 sau 2 tablete /zi si nu mai vars nu mai am greata, iar celelalte simptime s-au diminuat mult. analizele le-am facut atunci in perioada crizei si au iesit
TGO/AST 49 val intre 5-34 u/l
TGP/ALT 53 VAL INTRE 5-55 U/L
GGT 39 VAL INTRE 12-43
BILIRUBINA TOTALA 0, 5 VAL INTRE 0, 2-1, 2 Mg/DL
LIPAZA SERICA 22 VAL 8-78 U/L
UREE 19, 9 VAL 15-36 MG/dL
CREATININA 0, 7 VAL 0, 5-1, 2 mg/dl
hemoleucograma in limite normale
De 3 saptamani am scaunul galben la culoare, nu diaree, nu gaze nu dureri abdominale. In contextul analizelor de mai sus credeti ca scaunul galben spre mustar este determinat o problema la ficat, bila sau stomac? mentionez ca in continuare mananc regim nu beau si nu mai fumez. este ceva grav aceasta culoare galbena spre mustar a scaunului? Va multumesc mult pt amabilitate
TGO/AST 49 val intre 5-34 u/l
TGP/ALT 53 VAL INTRE 5-55 U/L
GGT 39 VAL INTRE 12-43
BILIRUBINA TOTALA 0, 5 VAL INTRE 0, 2-1, 2 Mg/DL
LIPAZA SERICA 22 VAL 8-78 U/L
UREE 19, 9 VAL 15-36 MG/dL
CREATININA 0, 7 VAL 0, 5-1, 2 mg/dl
hemoleucograma in limite normale
De 3 saptamani am scaunul galben la culoare, nu diaree, nu gaze nu dureri abdominale. In contextul analizelor de mai sus credeti ca scaunul galben spre mustar este determinat o problema la ficat, bila sau stomac? mentionez ca in continuare mananc regim nu beau si nu mai fumez. este ceva grav aceasta culoare galbena spre mustar a scaunului? Va multumesc mult pt amabilitate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 2 saptamani am scaune destul de moi spre apoase de culoare galbena cu mucus
- 4simptome ciudate: stari grave de ameteala, scaun galben deschis, dureri in zona ficatului
- 5Varsaturi severe, deshidratare, disconfort abdominal de 1 saptamana
- 1Operația de apendicită
- 2Dureri stomacale şi diaree
- 2Ce se întâmpla cu mine? grețuri, stări de rău și mai nou diaree
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 2Scaun galben, usoare dureri de burta si junghiuri in stomac
- 2Scaun galben, bilirubina marita
Mai multe informații despre: scaunul galben