Regenerare nervoasa
Buna, in urma cu 4 ani in timp ce ma aflam intr-un strand, in urma unei sarituri cu capul in apa am suferit o fractura cominutiva de corp vertebral C6, in urma careia am paralizat complet de la gat in jos.
Tot cautand informatii pe net despre ce, cum se poate recupera o persoana cu tetraplegie, am gasit site-ul prostemcell.ro care are o prezentare foarte buna a mai multor cazuri asemanatoare. Din discutiile membrilor pe forum reiese ca un implant cu celule stem intr-o clinica din strainatate, nu este la ora actuala cea mai potrivita solutie, nu sunt multi care si-au revenit dupa o leziune la coloana.
Rugamintea mea la dvs este de a ma ajuta cu o informatie, sugestie sau un sfat referitor la aceste implanturi cu celule stem, se merita intr-un caz asa grav ca al meu (am lezata maduva) sau sunt doar bani cheltuiti degeaba.
Nu evitati va rog postul meu, ajutati-ma sa depasesc acest hop din viata mea!
Orice parere conteaza enorm. Va multumesc!
Tot cautand informatii pe net despre ce, cum se poate recupera o persoana cu tetraplegie, am gasit site-ul prostemcell.ro care are o prezentare foarte buna a mai multor cazuri asemanatoare. Din discutiile membrilor pe forum reiese ca un implant cu celule stem intr-o clinica din strainatate, nu este la ora actuala cea mai potrivita solutie, nu sunt multi care si-au revenit dupa o leziune la coloana.
Rugamintea mea la dvs este de a ma ajuta cu o informatie, sugestie sau un sfat referitor la aceste implanturi cu celule stem, se merita intr-un caz asa grav ca al meu (am lezata maduva) sau sunt doar bani cheltuiti degeaba.
Nu evitati va rog postul meu, ajutati-ma sa depasesc acest hop din viata mea!
Orice parere conteaza enorm. Va multumesc!
1 comentarii
buna am si ieu o bola asemanatoare numita paraplegie daca sti mai multe informati despre regenerare nervi te rog sa ma contactezi -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete