Recuperare septoplastie

12-12-2017
Zazizu
Nu este medic/terapeut
Zazizu
Buna ziua! Am facut acum 4 saptamani operatia de septoplastie si reducere a cornetelor nazale. Am fost la controale regulat pentru indepartarea crustelor dar am uitat sa il intreb pe medicul curant daca/cat este normal sa ai dureri moderate la presiunea/atingerea varfului nasului si septului. Domnul doctor nu a vazut nimic in neregula. As aprecia daca mi-ati spune cat timp este normal. Multumesc.
9 comentarii
0
12-12-2017, ora 12:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
am avut persoane care au avut diverse simptome pana la 9 luni
0
25-12-2017, ora 14:31
Zazizu
Nu este medic/terapeut
Zazizu
Multumesc pentru raspuns. Dupa inca doua saptamani am o senzatie de aer ceva mai rece/uscat in nara stanga, usoara presiune la apasarea piramidei nazale sub coltul intern al ochiului stang si senzatie de mancarime la gingia primului incisiv superior stang. Iar nara dreapta se mai infunda din cand in cand. Precizez ca reducerea cornetelor s-a facut cu radiofrecventa, iar in nara stanga am avut o resangerare si a facut cruste ceva mai mult decat dreapta. Este cazul sa ma ingrijorez pentru aceste simptome?
Ma ingrijoreaza foarte tare posibila complicatie numita empty nose sindrome? Nu pot sa ajung la medicul meu pana peste 2 saptamani...
0
09-08-2018, ora 14:40
Ivan1987
Nu este medic/terapeut
Ivan1987
Domul doctor am și eu o întrebare va rog frumos, am făcut operația de deviație de sept și am constatat la patru săptămâni că a fost uitat un fir de ață in nara am sunat la doctor și a zis să nu-mi fac grijă că mil poate scoate și la anul eu acum fiind plecat din țară, mie frică de complicații, sau pot sta liniștit cum a spus doamna doctor va rog frumos un răspuns!va mulțumesc!!
0
24-10-2021, ora 10:32
Anr87
Nu este medic/terapeut
Anr87
Zazizu si eu am 4 saptamani de la op deviatie sept si cornete, si am simptome schimbatoare de la moment la moment, cand ma simt mai infundat cand respir mai bine, tot asa doctoru dupa curatare mia zis ca e suta la suta bine dar tot ma simt infundat si nu stiu de la ce, de respirat respir si cand sunt infundat dar e un disconfort, se simte si uscat septu si ca o unflatura mai mult dimineata
0
24-10-2021, ora 11:03
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Cauza rinite lor. Este o inflamație gastro intestinala. Alimentația incorecta seara. Refluxul în somn.
Operația nu a vindecat și Cauza inflamatiei
0
24-10-2021, ora 12:10
Anr87
Nu este medic/terapeut
Anr87
Diagnosticul a fost dev sept, hipertrofie cornete nazale si rinosinuzita acuta, o sa fac si un control gastro intestinal sau cum ii zice, sa vedem.. ms pt raspuns, msi rar doctori care isi fac timp sa raspunda
0
24-10-2021, ora 12:57
Anr87
Nu este medic/terapeut
Anr87
Si mai e o chestie, am o chestie alb galbuie care iese din sept si se lipeste de cealalta parte adica peretele exterior si se intareste, aveam asa si ma curatat si a ramas doar o pata mica alba pe sept, dar la o zi de la curatare iar a iesit si sa unit cu peretele exterior ca si cum formeaza o punte, mam spalat cu ser cu siringa da nu dispare, probabil ca sa intarit si asa ramane, imi daduse rhinxyl ha pentru 30 de zile dar nu are vreun efect sa desfunde sau altceva cum ar fi sa nu se mai formeze chestia alb galbuie
0
24-10-2021, ora 15:25
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Obligatoriu mâine sa vadă un medic orl nasul
Este risc de Sinechie
Care dacă e scăpat momentul. Trebuie incizat cu laser. Radiofrecventa. Iarăși pansamente 7 zike
0
29-10-2021, ora 19:42
Anr87
Nu este medic/terapeut
Anr87
Dl doctor, cat tine efectul acela de dupa anestezie, adica senzatie de umflat in zona joasa a nasului si zona gingiei, durearea de dinti a mai trecut dar senzatia de umflat dupa 5 saptamani tot nu a trecut, eu il intrebasem pe doctor si a zis ca trece dar nu a zis cam in cat timp si am impresia ca poate dura cateva luni
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.