recuperare motorie in urma unei interventii la coloana vertebrala
tatal meu a fost operat in urma cu 7 ani la coloana vertebrala pentru o punga de lichid care i-a atrofizat maduva.simte amortite picioarele si de atunci reuseste sa se deplaseze doar in carut sau cu carje prin casa. nu a facut nici un fel de reabilitare dupa operatie. ar fi posibil acum sa o faca?? i-ar ajuta la ceva daca are 65 de ani??unde in tara se poate face??
dorinta naste in urma rezultatelor pe care le-a obtinut fratele meu prin reabilitare dupa un " incident". intr-o dimineata s-a trezit fara sa mai poata merge si i-a fost diagnosticata leziune la coloana cauza necunoscuta, nu a fost operat dar dupa 10 luni de terapie intr-un centru de reabilitare in italia reuseste sa mearga destul de bine.
multumesc din suflet tututor celora care vor citi si raspunde.
dorinta naste in urma rezultatelor pe care le-a obtinut fratele meu prin reabilitare dupa un " incident". intr-o dimineata s-a trezit fara sa mai poata merge si i-a fost diagnosticata leziune la coloana cauza necunoscuta, nu a fost operat dar dupa 10 luni de terapie intr-un centru de reabilitare in italia reuseste sa mearga destul de bine.
multumesc din suflet tututor celora care vor citi si raspunde.
3 comentarii
La spitalele de recuperare a incercat? Astfel de spitale se gasesc prin toata tara, in special in orasele mari, in centrele universitare.
Mult succes si sanatate!
Mult succes si sanatate!
Ma numesc Ramona Lengyel, am 26 de ani si sufar si eu de tetrapareza spatica, vreau sa va informez de un spital foarte bun din Ungaria ( peto intezet ). Datorita la acest spital am renuntat la carut si am invatat sa fiu independenta fata de ceilalti din jur meu in casa. Va dau adresa site-ului lor: www.peto.hu si un film care sa vedeti cam se face recuperare acolo http://www.center-for-independence.org/cfivideo.html. Daca vreti sa vorbiti cu mine -* Va astept.
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Buna ziua! Cum a evoluat boala dumneavoastră? O aveați de o lunga perioada de timp? Am in frate care are 23 de ani și este așa încă de vârsta de 6 luni. As vrea sa știu in ideea dacă mai este cazul sa îmi fac speranțe sau nu. Mulțumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Durere de spate (la plamani)!
- 4rectitudine de profil vertebral cervical
- 5cu corset sau fara
- 18Dureri dupa operatie pe coloana
- 6am ramas intepenita
- 6Interpretare RMN Coloana
- 3durere coloana + cancer de prostata
- 12Artera vertebrala amprenteaza bulbul rahidian
- 4tratament cu nucleo forte
- 7dureri de coloana de 3 luni - diagnostice diferite
- 12Dureri de coloana
- 0Coloana vertebrala a bebelusului bombata
- 4Hernie de disc?
- 3Se poate indrepta coloana doar prin inot?
- 7Dislocare Coloana ??
- 1Inel deplasat la coloana
- 1Dureri de coloana, care se lasa pe piciorul stang
- 1Discopatie cervicala
- 1ct coloana lombo-sacrată
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: