protruzie discala
Buna ziua,
In urma unui episod acut dureros in regiunea lombara care m-a obligat sa stau in pat o saptamana am facut un rmn care are ca si concluzie protruzie discala postero-mediana L4-L5, cu semne de fisura inelara posterioara fara conflict radicular. Mai detaliat disc deshidratat protruzie subligamentara pe o distanta mica de 3 mm. Fara stenoza sau alte modificari. Vreau sa precizez ca inca mai am dureri si sunt nevoita sa stau in pat, am facut tratament cu antiinflamatoare 9 ziel, azi e a 10-a. As dori sa stiu ce inseamna acest diagnostic? Este hernie dedisc sau nu si ce presupune tratamentul, e cazul sa magandesc la operatie? Inca nu am reusit sa merg la neurolog.
Va multumesc anticipat
In urma unui episod acut dureros in regiunea lombara care m-a obligat sa stau in pat o saptamana am facut un rmn care are ca si concluzie protruzie discala postero-mediana L4-L5, cu semne de fisura inelara posterioara fara conflict radicular. Mai detaliat disc deshidratat protruzie subligamentara pe o distanta mica de 3 mm. Fara stenoza sau alte modificari. Vreau sa precizez ca inca mai am dureri si sunt nevoita sa stau in pat, am facut tratament cu antiinflamatoare 9 ziel, azi e a 10-a. As dori sa stiu ce inseamna acest diagnostic? Este hernie dedisc sau nu si ce presupune tratamentul, e cazul sa magandesc la operatie? Inca nu am reusit sa merg la neurolog.
Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 6Mamei i-a aparut o umflatura mare pe spate
- 5cu corset sau fara
- 4fractura coloanei cervicale
- 5deget mic si inelar amortit - durere coloana cervicala
- 12Dureri lombare dupa ce am dansat la un chef
- 2fracturi vertebrale
- 4am dureri mari de coloana in dreptul omoplatilor cu ramificatii la cap umeri maini si picioare
- 1Interpretare diagnostic RMN coloana (partea lombara)? Ajutor!
- 0Rezultat IRM coloana lombara cu sdc
- 1Proceduri pentru probleme la vertebre
- 1Rezultat RMN cervical si lombar, ajutor pentu interpretare
- 0Interpretare Rmn lombar
- 2Interpretare rmn coloana vertebrala lombara
- 0Interpretare RMN lombar
- 0Refuzul de trimitere la RMN in absenta incontinentei/neuropatiei cronice/cauda equina??
- 3Spondilită anchilozantă
- 2IRM coloana lombara
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala RMN coloana lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: