protruzie discala
Buna ziua,
In urma unui episod acut dureros in regiunea lombara care m-a obligat sa stau in pat o saptamana am facut un rmn care are ca si concluzie protruzie discala postero-mediana L4-L5, cu semne de fisura inelara posterioara fara conflict radicular. Mai detaliat disc deshidratat protruzie subligamentara pe o distanta mica de 3 mm. Fara stenoza sau alte modificari. Vreau sa precizez ca inca mai am dureri si sunt nevoita sa stau in pat, am facut tratament cu antiinflamatoare 9 ziel, azi e a 10-a. As dori sa stiu ce inseamna acest diagnostic? Este hernie dedisc sau nu si ce presupune tratamentul, e cazul sa magandesc la operatie? Inca nu am reusit sa merg la neurolog.
Va multumesc anticipat
In urma unui episod acut dureros in regiunea lombara care m-a obligat sa stau in pat o saptamana am facut un rmn care are ca si concluzie protruzie discala postero-mediana L4-L5, cu semne de fisura inelara posterioara fara conflict radicular. Mai detaliat disc deshidratat protruzie subligamentara pe o distanta mica de 3 mm. Fara stenoza sau alte modificari. Vreau sa precizez ca inca mai am dureri si sunt nevoita sa stau in pat, am facut tratament cu antiinflamatoare 9 ziel, azi e a 10-a. As dori sa stiu ce inseamna acest diagnostic? Este hernie dedisc sau nu si ce presupune tratamentul, e cazul sa magandesc la operatie? Inca nu am reusit sa merg la neurolog.
Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la coloana medicala.
- 0operatia la coloana... este grea?
- 6Dureri coloana - ultima vertebra
- 18Dureri dupa operatie pe coloana
- 6Interpretare RMN Coloana
- 5coloana vertebrala - adancituri de-a lungul ei
- 3ce e de făcut?? lomb. trenantă, discop. lomb f a IIIa, st I, coxatr sec st
- 2rmn coloana vertebrala lombara
- 2RMN COLOANA
- 0Interpretare IRM coloana lombara (fara substanta de contrast)
- 0Rezultat IRM coloana lombara cu sdc
- 1Probleme coloana
- 1Proceduri pentru probleme la vertebre
- 0Examen RMN
- 0RMN coloana lombara
- 0interpretare RMN -
- 0Interpretare IRM
- 0Interpretare RMN coloana lombara
- 0Interpretare RMN lombar
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala RMN coloana lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: