protruzie discala

Buna ziua,
In urma unui episod acut dureros in regiunea lombara care m-a obligat sa stau in pat o saptamana am facut un rmn care are ca si concluzie protruzie discala postero-mediana L4-L5, cu semne de fisura inelara posterioara fara conflict radicular. Mai detaliat disc deshidratat protruzie subligamentara pe o distanta mica de 3 mm. Fara stenoza sau alte modificari. Vreau sa precizez ca inca mai am dureri si sunt nevoita sa stau in pat, am facut tratament cu antiinflamatoare 9 ziel, azi e a 10-a. As dori sa stiu ce inseamna acest diagnostic? Este hernie dedisc sau nu si ce presupune tratamentul, e cazul sa magandesc la operatie? Inca nu am reusit sa merg la neurolog.
Va multumesc anticipat
In urma unui episod acut dureros in regiunea lombara care m-a obligat sa stau in pat o saptamana am facut un rmn care are ca si concluzie protruzie discala postero-mediana L4-L5, cu semne de fisura inelara posterioara fara conflict radicular. Mai detaliat disc deshidratat protruzie subligamentara pe o distanta mica de 3 mm. Fara stenoza sau alte modificari. Vreau sa precizez ca inca mai am dureri si sunt nevoita sa stau in pat, am facut tratament cu antiinflamatoare 9 ziel, azi e a 10-a. As dori sa stiu ce inseamna acest diagnostic? Este hernie dedisc sau nu si ce presupune tratamentul, e cazul sa magandesc la operatie? Inca nu am reusit sa merg la neurolog.
Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18singura solutie, operatia?
- 9Ce pot sa cred?
- 0Probleme coloana zona lombara !!
- 2rmn coloana vertebrala lombara
- 4durere de coloana
- 1Examen radiologic.
- 0Interpretare IRM coloana lombara (fara substanta de contrast)
- 12Rezultat RMN - coloana lombara
- 0interpretare RMN si radiografie lombara
- 3Artrita reumatoida sau probleme cu coloana cervicala?
- 0coloana vertebrala deplasata, oasele din bazin şi umerii însoţite cu dureri
- 3RMN COLOANA LOMBARA
- 1ct coloana lombo-sacrată
- 1Stadiu RMN post operatoriu L5-S1
- 0Radiografie cervicala
- 3Rezultat RMN lombar, imi amortesc mainile, nu pot sa dorm noaptea
- 3Rog Interpretare RMN Lombar
- 1Hernie de disc
- 0Rectitudinea coloanei lombare
- 1Interpretare RMN
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala RMN coloana lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: