AVC cu pierderea constientei
Bunica mea in varsta de 98 ani a suferit un AVC, initial doar cu afectiunea vorbirii, medicul a consultat-o, i-a recomandat doua tipuri de medicamente, pe care le-a si luat. Peste noapte situatia s-a agravat, cazand in stare de inconstienta in care se afla de doua zile. Raspunde la stimuli atat cu mainile cat si cu picioarele prin miscari care de fapt sugereaza stare de constienta. Pentru ca nu inghite, dar si indeparteaza de la gura lingurita sau seringa i-am administrat, fara consultul medicului medicamentele similare in stare injectabila, dar si o serie de vitamine - hidratare si hranire. Medicul este rezervat. Sa caut un altul? Ce altceva se poate face?
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii
De obicei in astfel de cazuri medicii sunt rezervati pentru ca trebuie observata evolutia lor in functie de starea organismului, adica asa mi s-a explicat cand s-a intamplat si cu mama mea, avea 49 de ani, a suferit un AVC iar cand m-am dus sa vorbesc cu medicul imi tot zicea ca nu-mi poate da un verdict, deci era foarte rezervat in privinta sanselor de supravietuire.Din pacate spre dimineata m-a sunat sa-mi transmita decesul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4AVC in urma cu sase luni
- 2AVC cu criza comitiala
- 3accident vascular cerebral tranzitoriu
- 3Tratament AVC raspuns urgent pls!!!
- 8Se poate face RMN la doar doua luni dupa un CT ?
- 0picioare umflate post avc
- 0AVC ISCHEMIC CU SEMIPAREZA
- 3accident vascular cerebral - AVC - FFF URGENT raspunsuri
- 4regim pentru hipercolesteromie
- 4avc, dementa mixta, sindrom psiho organic
- 2AVC ?
- 1Recomandare spital Bucuresti pentru AVC
- 0avc lacunar drept influenteaza durerea in fundul ochiului?
- 0După operație
- 0Durere talamica post AVC talamic
- 0Avc ischemic cu hemipareza dreapta predominant brahial
- 4Buna ziua! am lesinat stand pe canapea
- 0avc ischemic acm stang, hemilagie, afazie mixta
- 0Accident vascular hemoragic de trunchi cerebral
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC) Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: