Recomandare doctor +spital pentru tratarea nevralgiei de trigemen și sfenopalatine
Aș dori să-mi recomandați și mie un doctor+spital bun care se ocupa de tratarea nevralgiei de trigemen și a nevralgiei sfenopalatine... Din România sau din străinătate
As dori sa fac și o injecție în nervul de trigemen și nervul sfenopalatin pentru a ști 100 % ca durerea vine de aici+pentru a ma mai lasa durerea pentru o perioada de timp
Vreau să-mi recomandați și mie ce sa fac pentru a putea scăpa de aceste dureri ingrozitoare :sfaturi, tratamente, orice
Am dureri ingrozitoare de cap.. Nu mai pot de durere
Mi-a ieșit pe rmn un conflict vascular nervos asupra nervului de trigemen și vestibular
As dori sa fac și o injecție în nervul de trigemen și nervul sfenopalatin pentru a ști 100 % ca durerea vine de aici+pentru a ma mai lasa durerea pentru o perioada de timp
Vreau să-mi recomandați și mie ce sa fac pentru a putea scăpa de aceste dureri ingrozitoare :sfaturi, tratamente, orice
Am dureri ingrozitoare de cap.. Nu mai pot de durere
Mi-a ieșit pe rmn un conflict vascular nervos asupra nervului de trigemen și vestibular
1 comentarii
Buna ziua, ati incercat la Provita la d nul dr Ovidiu Palea?Dansul fsce ablatie radiofrecvenya pt trigemen sfenopalatin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Scleroza multipla, nevralgie de trigemen, va rog nu treceti cu vederea
- 9nevralgie trigeminala - ce as putea sa fac sa ii ameliorez starea?
- 8furnicaturi fata maini si picioare
- 6Nevralgie trigeminala
- 0Nevralgie trigeminala
- 3Nevralgie sau depresie?
- 5Nevralgie de trigemen
- 6nevralgie, sinuzita sau altceva?
- 2Nevralgie trigeminala
- 2Nevralgie de trigemen in sarcina
- 0Nevralgie sfenipalatina:dureri foarte mari de cap
- 0Nevralgie sfenipalatina: dureri foarte mari de cap
- 0Nevralgie de trigemeni
- 0Nevralgie trigemen