Nevralgie de trigemeni
Regiune anatomica examinata: RMN-CISS, RMN-ANGIOGRAFIE CRANIU RMN CRANIU SDC
Concluzie
Fara leziuni cerebrale
Artera cerebeloasa superioara stanga cu traiect deasupra si cu usor contact pe nervul tigemen stang in portiunea cisternala
Mentinez ca am avut dureri groaznice am tratament cu gabapentin la care a cedat durerea si am avut spasme dupa incetarea durerii pentru care am primit rivotril...la 3 zile dupa tratament am avut spasme puternice cu dureri de cap groaznice si probleme de articulatie a cuvintelor
Intrebarea mea este daca ma hotarasc sa fac operatia Janett m-ar ajuta...intreb asta pentru ca eu sumt personal navigant si nu pot sa iau asemenea medicamentatie nu sunt buna de nimic si sincer mie frica de reaparitia durerii
Va multumesc anticipat! M-as bucura sa primesc un sfat
Concluzie
Fara leziuni cerebrale
Artera cerebeloasa superioara stanga cu traiect deasupra si cu usor contact pe nervul tigemen stang in portiunea cisternala
Mentinez ca am avut dureri groaznice am tratament cu gabapentin la care a cedat durerea si am avut spasme dupa incetarea durerii pentru care am primit rivotril...la 3 zile dupa tratament am avut spasme puternice cu dureri de cap groaznice si probleme de articulatie a cuvintelor
Intrebarea mea este daca ma hotarasc sa fac operatia Janett m-ar ajuta...intreb asta pentru ca eu sumt personal navigant si nu pot sa iau asemenea medicamentatie nu sunt buna de nimic si sincer mie frica de reaparitia durerii
Va multumesc anticipat! M-as bucura sa primesc un sfat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nevralgie de trigemen
- 2Scleroza multipla, nevralgie de trigemen, va rog nu treceti cu vederea
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 9nevralgie trigeminala - ce as putea sa fac sa ii ameliorez starea?
- 8furnicaturi fata maini si picioare
- 6Nevralgie trigeminala
- 0Nevralgie trigeminala
- 3Nevralgie sau depresie?
- 3nevralgie de trigemen
- 0poate fi nevralgie de trigemen?
- 6nevralgie, sinuzita sau altceva?
- 2Nevralgie trigeminala
- 2Nevralgie de trigemen in sarcina
- 0Clinica pt operatii de nevralgie
- 1Recomandare doctor +spital pentru tratarea nevralgiei de trigemen și sfenopalatine
- 0Nevralgie trigemen
- 0Nevralgia de trigemen
Mai multe informații despre: Nevralgia de trigemen
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: