Nevralgie trigeminala
Buna ziua. Sunt baiat, am 16 ani si azi am aflat ca am nevralgie. De vineri(29 mai 2015) a inceput sa ma doara jumatatea stanga a fetei. Eram la scoala si ma durea ingrozitor. A trebuit sa plec la spital, am luat un tador. Apoi sambata, duminica, luni am stat in casa(crezand ca trebuie sa merg la dentist fiindca ma dureau foarte tare maselele de sus) si am luat nurofen. A functionat pe anumite perioade. Azi nu am fost la scoala. M-am dus la dentis, iar de acolo am fost trimis sa fac o radiografie, apoi m-am intors la dentis. Rezultatul: nevralgie! Cand am ajuns acasa am inceput sa caut pe internet si am aflat ca am nevralgie trigeminala si ca sunt sanse foarte mari sa nu mai scap de ea. Cel putin am aflat repede, in comparatie cu majoritatea cazurilor. Astfel am gasit si acest site. De maine, daca durere tot apare o sa incep sa iau antinevralgic. Ce sfat mi-ati oferi? am facut totul bine? am omis ceva? exista vreo cale care duce la disparita durerii? Oricum o sa va tin la curent si o sa revin pe site sa va spun daca durerea revine.
2 comentarii
Important e sa te duci la doctor. El e singurul care ti poate pune un diagnostic corect si sa te trateze. Stiu ca e aiurea, stai la cozi/pierzi timp, dar macar iti spune cineva care s a ocupat ani de zile cu problema respectiva. Mergi la un neurolog la spitalul floreasca sau universitar. Daca te mai doare, mergi acolo si nu astepta sa devina mai rea durerea!
Nevralgia trigeminala in primul rand trebuie diagnosticata.
Se trateaza cu rezultate foarte bune prin mezoterapie locala homeopata.
dr Petre Muresan
Se trateaza cu rezultate foarte bune prin mezoterapie locala homeopata.
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nevralgie de trigemen
- 2Scleroza multipla, nevralgie de trigemen, va rog nu treceti cu vederea
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 8furnicaturi fata maini si picioare
- 6Nevralgie trigeminala
- 0Nevralgie trigeminala
- 3Nevralgie sau depresie?
- 3nevralgie de trigemen
- 0poate fi nevralgie de trigemen?
- 5Nevralgie de trigemen
- 6nevralgie, sinuzita sau altceva?
- 2Nevralgie de trigemen in sarcina
- 0Clinica pt operatii de nevralgie
- 1Recomandare doctor +spital pentru tratarea nevralgiei de trigemen și sfenopalatine
- 0Nevralgie de trigemeni
- 0Nevralgie trigemen
- 0Nevralgia de trigemen
Mai multe informații despre: Nevralgia de trigemen
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: